Актрисата Стефания Колева пъшка на секс телефон в новия сериал

...
Актрисата Стефания Колева пъшка на секс телефон в новия сериал
Коментари Харесай

Актрисата Стефания Колева става съпруга на Геро! Блондинката ще пъшка на розов телефон!

Актрисата Стефания Колева пъшка на секс телефон в новия сериал „ Полицаите от края на града “.

Звездата от „ Тя и той “ и „ Клиника на третия етаж “ е брачна половинка на Герасим Георгиев – Геро в комедийната поредност, която потегля от петък, 9 март по Нова тв. Господарят на ефира влиза в кожата на служител на реда, който е намален поради проспан банков грабеж още в първата серия. Заради това половинката му се принуждава да почне работа на гореща линия. Свекърва й и щерка й дават секс препоръки, а за първия работен ден русокоската ще смъкне бикините си 12 пъти.

Продуцентът Магърдич Халваджиян разкри, че са заснети 25 епизода, всеки от който по 90 минути и във всеки от тях си има обособена история, вплетена в общата сюжетна линия .  Главен воин в пилотната серия е Бисер Маринов, звезда от най-хитовите други поредици – наркодилър в „ Под прикритие “, митничар в „ Столичани допълнително “, македонски харамия в „ Дървото на живота “, клошар в „ Домашен арест “. Този път той влиза в кожата на участник от бандата, обрала банка. Героят му е е първият задържан, само че умира от исхимичен инсулт в стаята за разпит. Смъртта му заплита серия от комични обстановки, а на видинчанинът през по-голямата част от епизода му се постанова да играе мъртвец, написа “Телеграф”.

Десетки полицейски униформи са ушити по поръчка за сериала ,  като пагоните са безусловно копие на настоящите сега. Специални обувки и костюми са закупени и създадени за потребностите на продукцията, тъй че всичко да наподобява оптимално достоверно. Действието се развива в несъществуващия краен квартал Запад, а РПУ-то е напълно престроено оборудвано за задачите на снимачния развой. Нов банков клон е построен за първия снимачен ден, където с грабеж стартира занимателната поредност. А една от главните местоположения в продукцията – заведението на Джиджи, чиято роля извършва Милица Гладнишка, сега работи като ресторант. Има и няколко къщи, жилищата на героите в сериала, и всеки е украсен съгласно профила на своя воин.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР