Актрисата Скарлет Йохансон и комикът, актьор и писател Колин Джост

...
Актрисата Скарлет Йохансон и комикът, актьор и писател Колин Джост
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон и Колин Джост – когато щастието обича тишината

Актрисата Скарлет Йохансон и комикът, артист и публицист Колин Джост си споделиха заветното „ да “ на загадка сватбена гала предходната седмица. За Скарлет това е трети брак, а за Колин – първи. Те са измежду звездите, които избраха да кажат „ да “ без папараци и ненужна суетност, а вест беше оповестена от организацията Meals on Wheels America, основана за да оказва помощ на самотните възрастни хора. В своя инстаграм профил организацията показа:

„ Радваме се да съобщим, че Скарлет Йохансон и Колин Джост са се оженили през уикенда на гала със своите близки, съгласно ограниченията за сигурност на COVID-19. Тяхното сватбено предпочитание е да подкрепят уязвимите възрастни хора през този сложен интервал, като поддържат @mealsonwheelsamerica. Моля, помислете за подаяние, с цел да отпразнувате щастливата двойка... “
    Вижте тази обява в Instagram.         
We’re thrilled to break the news that Scarlett Johansson and Colin Jost were married over the weekend in an intimate ceremony with their immediate family and loved ones, following COVID-19 safety precautions as directed by the CDC. Their wedding wish is to help make a difference for vulnerable older adults during this difficult time by supporting @mealsonwheelsamerica. Please consider donating to celebrate the happy couple by clicking the link in our bio.

Публикация, споделена от Meals on Wheels America (@mealsonwheelsamerica) на Окт 29, 2020 в 11:52 PDT

Тайната гала на 35-годишната Йохансон и 38-годишният Джост идва 15 месеца след годежа им. Първата им среща е тривиална – срещат се по време на работа. През ноември 2010 година Скарлет е поканена да взе участие в Saturday Night Live, където Колин е сценарист. Блондинката е ангажирана да взе участие в пародиен скеч за бременна тийнейджърка, написан от него.

„ Беше някаква тъпа подигравка, която той беше написал. Той беше там и отчасти режисираше сегмента, в който играех “, споделя актрисата в изявление за The Hollywood Reporter през 2019 година „ Това е първият ми спомен за него. Изглеждаше доста убеден. Не знам дали в действителност беше подобен, само че в случай че не си убеден в тази работа, концепциите ти в никакъв случай няма да бъдат продуцирани “.

По това време Скарлет към момента е омъжена за първия си брачен партньор –  Райън Рейнолдс, с който се развеждат през 2011. През 2014-а тя се омъжва за журналиста и притежател на рекламна организация Ромен Дориак, от който има щерка – с него се разделя през 2017 година В същата година стартира връзката й с Джост, с който до тогава са единствено другари.

Слухове за връзките сред тях се появяват, откакто Скарлет взе участие в шоуто за пети път, само че този път играе Иванка Тръмп във финалния епизод на Saturday Night Live през май 2017. Според членове на екипа актрисата и сценаристът се сближили на празненството по случай края на сезона, а няколко седмици по-късно двойката е снимана от папараци на сантиментална вечеря. Официалното удостоверение за романса им идва с появяването им на светското събитие Museum Gala в Националния природонаучен музей в Ню Йорк. Публичните им изяви обаче се броят на пръсти – двамата пазят връзките си отвън светлината на прожекторите.

През май 2019 година двойката се сгоди, само че даже тогава не разкри детайлности към огромното събитие. В изявление с Елън Дедженъръс Скарлет споделя единствено, че предлагането е било „ в стила на Джеймс Бонд “, само че отхвърли да показа повече.

„ Той е доста обаятелен, предвидлив и сантиментален. Бях сюрпризирана. Дори и да си представяш момента преди този момент, той отново е доста хубав “, добавя най-скъпо платената актриса в света. „ Беше доста персонално. Специален миг е, когато някой ти каже, че желае да прекара живота си с теб. Това е прелестно, особено нещо! “

Двамата отложиха сватбата си няколко пъти поради пандемията от ковид, само че в последна сметка взеха решение да я създадат в типично техен жанр – скрито, надалеч от общественото пространство и единствено с най-близките хора. Защото щастието обича тишината.

 
Ума Търман и Итън Хоук – любовта, с която не можем
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР