Актрисата Саня Борисова, която напоследък влиза повече в ролята на

...
Актрисата Саня Борисова, която напоследък влиза повече в ролята на
Коментари Харесай

Саня Борисова празнува оздравяването си от COVID-19

Актрисата Саня Борисова, която в последно време влиза повече в ролята на инфлуенсър, разкри на почитателите си в обществената мрежа, че е преборила ковид. За разлика от множеството известни у нас персони, дали позитивна проба за COVID-19, които осведомят почитателите си за своето здравословно положение още през цялото време, красивата актриса реши да резервира своето в загадка, до момента в който не се възвърне изцяло.

В своята персонална Инстаграм страница звездата качи изложба от три изображения, на които театралничи пред фотографския обектив облечена в черна пижама с тънки бели кантове. На фрагментите тя е седнала на ратанова градинска люлка и се любува на ноемврийските слънчеви лъчи с необятна усмивка на разположение, а къдриците на косата ѝ се спускат свободно върху нейните плещи.

За благополучие обаче от думите ѝ, съпровождащи фотосите, излиза наяве, че болестта е минало без затруднения и към днешна дата тя се усеща добре. Нещо повече, след прецизното съблюдаване на интервала на изолираност, през който отговорно е стояла затворена в рамките на своя дом, чаровната актриса е дала негативен резултат на втория си тест.

" Днес чествам отрицателен тест за COVID-19 след 14-те дни карантина у дома. Не беше най-приятното прекарване, само че съм щастлива, че мина и то относително леко при мен. Пазете се и се грижете за себе си и своите близки! Желая на всички ви здраве и мощ! ", написа тя.

" Пази се! Радвам се че е минало по-леко при теб! ", " Прекрасна вест! Отново изглеждате зашеметяващо на фотосите! " и " Щастливи сме да те забележим здрава и усмихната, Саня. Продължавай да сияеш! " гласят една дребна част от мненията под поста ѝ.

През последните няколко месеца Саня се изявява като дизайнер на дамски облекла, като фотосесията на дебютната сбирка на марката ѝ " SANAYA " бе снимана на фона на прелестния Париж. Самата тя е едно от рекламните лица на марката си. В особено изявление за Dir.bg тя показа, че напълно скоро се чака да излезе новата ѝ сбирка. Освен това пред уеб страницата тя показа, че редом с тоалетите, приготвя нова продукция по личен сюжет. Предвид тежкото време и пандемията, превзела целия свят, тя ще бъде снимана на части.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР