Актрисата Саня Борисова бе изненадана от сестра си Ирена на

...
Актрисата Саня Борисова бе изненадана от сестра си Ирена на
Коментари Харесай

Сестрата на Саня Борисова „влезе” във „Фермата“: Ирена от 15 години живее в Дубай, където гради успешна карира като модел СНИМКИ

Актрисата Саня Борисова бе сюрпризирана от сестра си Ирена на арената за дуели във „ Фермата: Нов свят “. Брюнетката, която от 15 години живее в Дубай и гради сполучлива кариера като модел и инфлуенсър, влезе виртуално в риалитито и разклати дзен спокойствието на филмовата звезда с благо видеообръщение.
„ Любов, доста ми липсваш! Аз съм с теб и ти изпращам доста светлина! Знам какъв брой добре готова си душевен и физически, знам и какъв брой си мощна! Давай! И не забравяй, че това е единствено една игра. Забавлявай се на най-много! “, пожела й Ирена.
В първия женски двубой в петия сезон на риалитито Саня ще премери сили с детската учителка Маргарита от тима на сиромасите. Тя захлипа още при типа на децата си в монитора, а прочувствените им благопожелание просълзиха бедняци, чорбаджии и приседналия измежду тях артист Орлин Горанов.


Красавицата Ирена Борисова, по-известна като Рене в обществената мрежа, може да се похвали с годишни контракти с огромни компании, които популяризира. Освен тях нашенката се е снимала два пъти и за списание ”Вог-Арабия ”.
Саня се приготви за дуела с извършения по багуа – китайско бойно изкуство, чиито техники оказват помощ за концентрацията. Бившата муза на режисьора Ники Илиев се посвети и на разучаването на алманаха, защото съперничката й е учител и допусна, че ще я нокаутира със знанията си по история. Като втори дуелист Маргарита имаше правото да подреди точките във всяка от игрите. Най-малко – 1 точка, тя даде на „ Прашки и камбанки “, а максимума от 5 точки отдели за „ Царевица и кула “ поради уменията си да върти чука.

Припомняме, че към този момент повече от година Саня Борисова и Ники Илиев са публично разведени. Актьорите имаха дълготраен брак и доста общи професионални планове, но те останаха в предишното.
Запознати издават, че красивата русокоска едвам се съвзела след раздялата, тъй като останала освен без сътрудник в персонален проект, само че и кариерата й тръгнала надолу. Мнозина смятат, че Саня съумя да се наложи като актриса с помощта на някогашния си брачен партньор, който е режисьор на всички филм с нейно присъединяване. След развода миловидната красавица остана без работни задължения и това в допълнение я сринало. Критиците са на мнение, че Борисова има много противоречиви актьорски качества и съгласно тях единствената причина да й дават функции била обвързвана с авторитетното семейство на Ники.
Раздялата се отразила извънредно тежко на русокоската, която месеци наред търсела себе си и се чудела по кой път да поеме оттук нататък.

Когато получила покана да се включи в риалити шоуто „ Фермата ”, тя се съгласила, без доста да му мисли. „ Грабна ме това, че целият екип влага доста сърце в плана. Аз обичам да работя с такива хора ”, разяснява Саня. Разбира се, хонорарът, който получила, затвърдил решението й, а и концепцията да се изявява в народен ефир доста й допаднала, написа „ Уикенд “.
Спекулациите за разлъката сред Борисова и Илиев започнаха след нейна обява в обществената мрежа, която гласеше: „ Когато те прострелят в сърцето, само че имаш силата да продължиш ”. В началото някогашните съпрузи отказваха да разясняват обществено развода си, само че след това леко открехнаха завесата над персоналния си живот. „ Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и персоналния живот, когато работите дружно.

Това от време на време основава проблеми. Не знам по кое време е почнало началото на края ”, разяснява Ники. Той пожела на Саня да е щастлива, само че бе безапелационен, че няма по какъв начин да продължат житейския си път дружно. Клюките го свързваха с колежката му Даяна Ханджиева, но те не бяха публично доказани. Борисова пък към момента не се е показвала с различен с мъж и по всяка възможност към този момент не се усеща подготвена да се впусне в нови любовни връзки.
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР