Актрисата Салма Хайек започна кампания срещу домашното насилие в условията

...
Актрисата Салма Хайек започна кампания срещу домашното насилие в условията
Коментари Харесай

Салма Хайек се изправя срещу домашното насилие

Актрисата Салма Хайек стартира акция против домашното принуждение в изискванията на изолацията поради ковид, заяви фондация " Томсън Ройтерс ".

Тя прикани милионите си почитатели в обществените мрежи да " бъдат солидарни с дамите ".

Кампанията #StandWithWomen ще се води от стилната марка " Гучи " и самодейността й#Chime For Change (Камбанен звън за промяна), учредена от Хайек и Бионсе за подкрепяне на организации, борещи се с домашното принуждение по света.

A post shared by (@salmahayek) on May 20, 2020 at 4:01am PDT

„ Оттегляме се в домовете си, с цел да се предпазим от опасността на Ковид-19, само че какво става, в случай че самият ни дом е опасност? ”, пита Хайек във видео, споделено с съвсем 15-те милиона нейни почитатели в Инстаграм.

„ Толкова е значимо да заемем позиция против половото принуждение... Наистина можем да реализираме смяна, в случай че обединим гласовете си и изкрещим „ стига към този момент “, показва още тя.
               

A post shared by (@salmahayek) on May 16, 2020 at 10:06am PDT

Държави по целия свят подредиха хората да не излизат от домовете си, с цел да лимитират огнищата с новия ковид, само че ограниченията за изолираност могат да са като капан за дамите, затворени в къщи с човек, който ги малтретира, без опция да потърсят помощ.

Салма Хайек е следващата звезда, предупреждаваща за домашното принуждение над дамите в изискванията на изолираност. Подобна акция стартира и актрисата Чарлийз Терон през април. Повече от 50 звезди се причислиха към нея.

Кампанията #StandWithWomen се води в партньорство и с фондацията " Керинг ", която се бори с домашното принуждение в Северна и Южна Америка, Западна Европа и Азия.
               

A post shared by (@gucci) on May 20, 2020 at 1:55pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР