Актрисата разбива семейството му преди десет години Актрисата Неда Спасова има

...
Актрисата разбива семейството му преди десет години
Актрисата Неда Спасова има
Коментари Харесай

Неда Спасова в афера с режисьор

Актрисата разрушава фамилията му преди 10 години

Актрисата Неда Спасова има сериозна дългогодишна връзка , само че усърдно крие самоличността на половинката си, написа Галерия. Приятелят й е режисьор. Двамата се срещат преди близо 10 години, като по същото време мистериозният мъж е привързан. От първата си жена той има едно дете, настояват източници на изданието.

Замесена в любовния триъгълник и частично отговорна за разпадането на връзката сред създателя и тогавашната му обичана, 31-годишната врачанка взима решение да скрие любовта им. Причина за това, от една страна, била известността на режисьора в арт средите, а от друга – отрицателното мнение на някогашната му, която и до ден сегашен не приема звездата.
     

Запознати разкриват, че двамата могат да бъдат видяни постоянно, само че връзката им по нищо не поражда подозрения, че посред им има освен това от другарски връзки. В множеството си изявленията Неда отхвърля да разяснява кой е мъжът до нея и неслучайно.

Нейни сътрудници издават, че той й оказва голяма поддръжка в киното и театъра. С наслада приема даже по-скандалните й функции, като да вземем за пример превъплъщението й в известния театър „ Горчивите сълзи на Петра декор Кант “ . В него тя играе глухоняма прислуга, като се трансформира в обект на внимание то страна на велика дизайнерка, ослепително изиграна от Лилия Маравиля. Неда има подиуми, в които е гола до кръста.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР