Актрисата Радина Кърджилова изуми последователите си в Instagram, като качи

...
Актрисата Радина Кърджилова изуми последователите си в Instagram, като качи
Коментари Харесай

В отлична форма и по бански: Радина Кърджилова изглежда зашеметяващо, но и призна нещо за тялото си

Актрисата Радина Кърджилова изуми почитателите си в Instagram, като качи фотоси, от които се вижда, че тя е в отлична форма единствено четири месеца, откакто даде живот на второто си дете. 

" Целта е реализирана. Щастлива с обичаните си хора ", написа Кърджилова в Инстаграм под фотосесията си от морския бряг. На нея актрисата театралничи в черен бански и явно се любува на слънчевите лъчи и почивката.

Виж още: Старата обич наслойка не хваща! Тези холивудски двойки бяха разграничени, само че през днешния ден са образец за семейство 

" Много от Вас ме питат по какъв начин съумях да възвърна килограмите си след раждането на Йоан. Отговорът е към момента не съм във формата, в която се одобрявам ", написа актрисата към фотографията горе и добавя, че има коремче, има целулит, само че внимава какво яде, пие доста вода и се грижи за себе си и има вяра, че ще се възвърне изцяло. 

Припомняме, че Кърджилова роди в края на месец март. Звездата подари Деян Донков с още едно момче, което двамата кръстиха Йоан. По-големият им правоприемник – Христо, също чакаше с неспокойствие появяването на братчето си.

Виж още: Много плът, малко задръжки: Известните българки, които обичат да се пекат по монокини

Изображение: https://www.instagram.com/radinakardjilova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР