Актрисата от Игра на тронове“ Джесика Ю Ли Хенуик (играе

...
Актрисата от Игра на тронове“ Джесика Ю Ли Хенуик (играе
Коментари Харесай

Звезда от "Игра на тронове" разказа за "Матрицата 4"

Актрисата от „ Игра на тронове “ Джесика Ю Ли Хенуик (играе Нимерия Пясък) е пуснала някои завладяващи подмятания за това с какво се занимава нейната героиня в дълго чаканата четвърта част на „ Матрицата “. 

Тя участва в облика на неразкрит още персонаж в продължението на паметната поредност, което следва да излезе по Коледа. Можем единствено да гадаем каква роля играе британската актриса в събитията във кино лентата, само че Хенуик разкри пред сп. Empire, че до момента в който е била на снимачната площадка, е съумяла да направи множеството от нещата, за които си е мечтаела още от дребна. 

" Израснах с мисълта, че „ Матрицата “ е най-страхотното нещо въобще — куршумено време, умножаващи се сътрудници, хапчета… "   сподели тя. " Когато подписах, споделих, че трите неща, които желая, са кожено яке, слънчеви очила и някакви каскади с жици. "

" Получих две от трите - ще ви оставя да познаете кои. "

Като се има поради, че звездата към този момент се е потвърдила в екшън подиуми и като специалист по бойни изкуства, ще бъдем разочаровани да не я забележим да се включва в някои от тези епизоди-запазена марка на „ Матрицата “, в които героите като че ли левитират. 

Хенуик добави, че не всеки във кино лентата е имал шанса да покаже физическите си умения и разкри, че тези артисти, които не са имали никакви екшън подиуми, са били " доста натъжени ".

" Още не съм видяла нито една сцена от кино лентата, тъй че не знам какво има и какво не, само че упражнявах всеки ден в продължение на месеци ", споделя тя. 

Ще забележим непознатата героиня на Хенуик дружно с ветераните от поредицата Киану Рийвс (Нео), Кари-Ан Мос (Тринити) и Джейда Пинкет Смит (Ниобе) през декември, когато е премиерата на " Матрицата 4 ". 

Към актьорския състав, въпреки и в още необявени функции, се причислиха още Джонатан Гроф от " Клуб Веселие ", Нийл Патрик Харис от " Как се срещнах с майка ви ", Яхиа Абдул-Матийн II от " Процесът против Чикаго 7 "  и " Аквамен ", Кристина Ричи ( " Семейство Адамс ", " Слийпи Холоу " ). 

Заглавието на четвъртата част още не е оповестено, само че се носят клюки, че ще бъде  " Матрицата: Възкресение ". Това въпреки всичко би обяснило защо виждаме отново живи Нео и Тринити, откакто и двамата умряха в третия филм " Революции ".

Има и още нещо, което не е същото, както преди - за развика от първите три филма, в които режисьори и сценаристи бяха и двете сестри Уашовски (тогава братя), сега с тези действия се е нагърбила само Лана. Това е по този начин, тъй като към 2016 г. Лили Уашовски си взе дълъг отпуск от развлекателната промишленост. След като дотогава работеха дружно по първия сезон на Sense8, сезон 2 бе написан и режисиран единствено от Лана, дружно с Майкъл Страчински. Това беше първият случай, когато Лана Уашовски работи по работи по кино или ефирен проект без брат/сестра. 

" Матрицата 4 "  трябва ще излезе на 22 декември 2021 година в кината по света и на HBO Max в Съединени американски щати.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР