Актрисата от Гавин и Стейси Алисън Стедман вярва, че лекарите

...
Актрисата от Гавин и Стейси Алисън Стедман вярва, че лекарите
Коментари Харесай

Алисън Стедман от Гавин и Стейси споделя сърцераздирателен коментар от медицинските сестри от NHS „ужасна“ семейна ситуация

Актрисата от Гавин и Стейси Алисън Стедман има вяра, че лекарите и медицинските сестри са преуморени и би трябвало да има голяма смяна.

Родената в Ливърпул актриса преди този момент атакува нацията и съобщи, че през днешния ден е невероятно да се каже „ Англия “ заради положението на NHS. През последните години младши лекари и медицински сестри участваха в протестни дейности за по-справедливо възнаграждение. Алисън, която е известна на милиони като Памела Шипман в ситкома на Би Би Си, преди този момент сподели пред Mirror, че „ хората умират “ заради неналичието на лекари, медицински сестри и коли за спешна помощ.

Сега тя описа за личния си опит с NHS и разкри, че здравна сестра в болнично поделение е споделила на Алисън и фамилията й, че ще получат по-добри грижи от благотворителна организация за хора в края на живота. Говорейки извънредно пред Mirror, 77-годишната Алисън сподели: „ Първоначално (завързах се с Мария Кюри), тъй като майка ми беше диагностицирана с рак на панкреаса.

„ Което беше голям потрес, защот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР