Актрисата Марго Роби сякаш беше навсякъде напоследък и няма как

...
Актрисата Марго Роби сякаш беше навсякъде напоследък и няма как
Коментари Харесай

Марго Роби си взима почивка: „На хората им е писнало от вида ми

Актрисата Марго Роби като че ли беше на всички места в последно време и няма по какъв начин да е иначе - ня е звездата в най-печелившия филм за 2023 година - " Барби ". Роби е в актьорска отмора от края на фотосите на продукцията през октомври 2022 година Наскоро актрисата сподели пред изданието Deadline, че това ще продължи и за в бъдеще.

„ Мисля, че на всички евентуално им е писнало от типа ми ", изяснява 33-годишната Роби. И продължава:

„ Вероятно би трябвало да изчезна от екраните за известно време. Честно казано, в случай че бях почнала да фотографирам различен филм прекомерно рано, хората щяха да си кажат „ Пак ли тя? Прекарахме цяло лято с нея ", разяснява звездата в изявлението си за Deadline.

`Марго

Марго Роби е твърда в думите си, като отбелязва, че не е взела участие в никакви планове от повече от половин година. Това е най-дългият интервал най-дългият в кариерата ѝ без актьорство (като се изключи времето, когато развлекателната промишленост на практика спря поради анти-COVID мерките). Роби няма проекти да се завърне скоро пред камерата:

„ Не знам какво ще върша по-нататък, само че се надявам да мине известно време “.

Активна отмора

Холивудската звезда обаче слага единствено актьорската игра краткотрайно на пауза. Тя продължава да продуцира планове, което разказва като работа „ 24/7 ".

„ Всички ме питат: „ Почиваш ли си? “ А аз им споделям: „ Знаете, че съм продуцент, нали? “ Нямаме отмора “, продължава Роби, която е един от създателите на компанията LuckyChap Entertainment.

Продуцентските заслуги на звездата нарастват след работата ѝ по I, Tonya от 2017 година Списъкът продължава с Birds of Prey, Promising Young Woman и Saltburn, наред с други продукции.

Наскоро Марго Роби сподели пред Variety, че компанията ѝ непрекъснато търси отговор на въпроса „ какво следва “ и екипът се пробва „ да бъде автентичен всякога “.

Работа зад камерата

Актрисата сама показва пред Variety, че режисирането ѝ е „ скъпа упоритост “. Досега звездата не е поставяла времева рамка дали и по кое време би могло да се случи да застане зад, а не пред камера. Но счита, че е съумяла да получи „ най-хубавия майсторски клас в света “, като е гледала „ толкоз доста брилянтни режисьори “.

Дали времето, което отделя за продуцентство, може да попречи както на режисьорски дебют в обозримо бъдеще, по този начин и на завръщането на Роби на екран?

„ Сложното е, че колкото и да настоявам, че мога да споделям „ не “ като продуцент, аз също по този начин се вълнувам от всички неща, които мога да продуцирам - толкоз, че в последна сметка това лишава цялото ми време “, изяснява тя.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР