Актрисата Лина Хийди, известна с ролята на Церсей Ланистър от

...
Актрисата Лина Хийди, известна с ролята на Церсей Ланистър от
Коментари Харесай

И звезда от Игра на тронове с обвинения към Уайнстийн

Актрисата Лина Хийди, известна с ролята на Церсей Ланистър от хитовата поредност " Игра на тронове ", се причисли към звездите с обвинявания към продуцента Харви Уайнстийн в полов тормоз. 

Тя съобщи, че холивудският продуцент е бил " разгневен " откакто се е възпротивила на половите му подмятания. Хийди показа за случая в поредност от изявления в Twitter. С това тя стана една от над 40-те дами, обвиняващи Уайнстийн в унизително отношение. Уайнстийн към този момент е упрекнат в обезчестяване, полово посягане и тормоз, само че отхвърля " недвусмислено " всичко обвинявания и твърди, че връзките му с дами са били единствено по взаимно единодушие. Вчера той подаде оставка от борда на шефовете на филмовата му компания Weinstein Company. 

В изявленията си в Twitter Хийди споделя, че Уайнстийн я е поканил в стаята си да й покаже сюжет. Двамата са взели асансьор. " Асансьорът се изкачваше нагоре и аз споделих на Харви " Не съм заинтригувана от нищо друго с изключение на от работа, апелирам те не мисли, че съм се качила тук с теб поради каквато и да е друга причина, нищо няма да стане ". " Не знам какво ме накара да изговоря това в оня миг, единствено че имах такова мощно възприятие на " Не ме приближавай "... Той мълчеше, откакто го споделих. Изпрати ме назад до асансьора, хващайки и държейки крепко задната част на рамото ми. Почувствах се изцяло безпомощна ", написа актрисата. 

По думите й Уайнстийн е прошепнал, че не би трябвало да споделя на никого за срещата. " Влязох в колата си и заплаках ", продължава тя. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР