Актрисата, която загуби делото от бившия си Джони Деп, не

...
Актрисата, която загуби делото от бившия си Джони Деп, не
Коментари Харесай

Амбър Хърд се завръща: актрисата иска нов процес. Ще успее ли?

Актрисата, която загуби делото от някогашния си Джони Деп, не се е отказала от борба. Напротив. Амбър е събрала доказателства и още веднъж щурмува съда. Иска анулация на присъдата и упреква единия от правосъдните заседатели в нелегитимност.

Месец откакто Амбър бе разрушена в съда от юристите на Деп, в този момент нейните юристи внасят в окръжния съд на Феърфакс искане да отхвърли присъдата на журито.

Претенцията на Амбър е събрана в цели 43 страници. Тя упорства за отменяне на присъдата или за нов развой.

В завършилия неотдавна развой сред някогашните съпрузи съдът постанови, че тя би трябвало да изплати на Джони 15 милиона $ обезщетение. По-късно сумата бе понижена до 10,3 милиона $, като Хърд получи 2 милиона $ обезщетение, поради срещуположен иск. Така в последна сметка тя би трябвало да заплати към 8 милиона.

Но това не е краят. Илейн Бредхофт от адвокатския екип на Хърд, твърди, че сумата, която актрисата би трябвало да заплати, е "прекомерна от позиция на закона, защото няма доказателства в поддръжка на присъдата ".

Тя твърди, че в публикацията, която е съществена насочна точка за делото, на никое място не се показва името на артиста - мотив, който неведнъж беше изтъкван и по време на процеса.

Представени са също по този начин подозрение по отношение на легитимността на един от правосъдните заседатели, написа webcafe.

В правосъдния лист е записано, че правосъден заседател №15 е роден през 1945 г, единствено че съгласно екипа на Хърд става въпрос за човек, който очевидно "е роден след 1945 година Обществено наличната информация демонстрира, че той е роден през 1970 година Това противоречие повдига въпроса дали правосъден заседател № 15 фактически е получил призовка и дали е съответно тестван от съда да служи в журито. "

Адвокатите на Деп разясняват, че обжалването е предстоящо. Но в желае няма нищо значително. То обаче може да бъде началото на договаряния за договаряне на по-ниско заплащане или даже за отпадане на компенсацията.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР