Актрисата Ким Катрал нападна остро колежката си от хитовия сериал

...
Актрисата Ким Катрал нападна остро колежката си от хитовия сериал
Коментари Харесай

Саманта и Кари от „Сексът и градът“ се изпокараха грозно след смъртта на Крис Катрал

Актрисата Ким Катрал атакува остро колежката си от хитовия сериал „ Сексът и градът “ Сара Джесика Паркър, откакто тя й изпратила съболезнования за гибелта на брат й Крис Катрал. Екранните Саманта и Кари въобще не поддържат другарски връзки в действителния живот, само че в този момент нещата се изострили, оповестява Би Би Си. Катрал написа в Инстаграм, обръщайки се към Паркър: „ Продължаващите ти опити за контакт са мъчително увещание за това какъв брой жестока в действителност беше в предишното и в този момент “.

В петък Паркър съобщи в телевизионно изявление, че праща на колежлата си „ обич и съблезнования “. Както БЛИЦ заяви, 55-годишният брат на Ким – Крис Катрал, беше открит мъртъв като преди този момент беше разгласен за липсващ в Албърта, Канада.

Ким разгласи гибелта му в Туитър на същия ден и помоли да не бъде безпокоена по случая.

За обтегнатите връзки сред звездите от „ Сексът и градът “ стана ясно още преди месеци. През септември Катрал опроверга слуховете, че ще има игрален филм „ Сексът и градът “ 3 като посочи, че връзките с другите актриси били „ токсични “.

Сега, обаче, тя е изключително ядосана, защото счита изказванията на Паркър за лицемерни. „ Майка ми ме попита през днешния ден: „ Кога тази Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, ще те остави намира? “. Нека бъда пределно ясна (ако не съм била досега) – ти не си ми семейство. Ти не си ми другарка. Пиша, с цел да ти кажа за финален път да спреш да използваш нашата покруса, с цел да възстановиш облика си на „ благо момиче “, написа Катрал в Инстаграм.

Миналия септември Сара Джесика Паркър разгласи, че няма да има „ Сексът и градът “ 3. „ Разочарована съм. Имахме прелестен, занимателен, покъртителен, радостен, доста подобаващ сюжет и история “, призна тя. Тогава се появиха клюки, че повода за това са невъзможните условия на Катрал, само че тя ги опроверга като сподели, че просто не желае да взе участие.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР