Актрисата Кели Холис някога участваше в една от най-популярните програми

...
Актрисата Кели Холис някога участваше в една от най-популярните програми
Коментари Харесай

Актрисата Кели Холис продава марихуана в Тайланд СНИМКИ

Актрисата Кели Холис в миналото участваше в една от най-популярните стратегии в Обединеното кралство, само че в този момент звездата прекарва времето си, правейки нещо напълно друго.

47-годишната Кели е най-известна с ролята си на Ели Спенсър в сапунената опера на ITV Emmerdale, която играе сред 2011 и 2015 година

Преди това Кели взе участие и в хитовия комедийно-драматичен сериал Shameless по Channel 4. Въпреки това, когато актьорската работа пресъхна за Кели, тя реши да премине към нещо напълно друго, пише The ​​Sun.

Сега Кели живее в Тайланд, където има и ръководи бар с трева. Кели е в страната към този момент повече от година и неотдавна качи видеоклип в TikTok, с цел да отпразнува последните си достижения. Снимки на нейния бар демонстрират билбордове, рекламиращи марихуана, хашиш, джойнтове и торти.
 бар, Кели Холис Бар в Тайланд Снимка: The Sun
Тайланд е една от дребното страни в Азия, която е легализирала това вещество за персонална приложимост.

Диспансерите за канабис и по този начин наречените „ билкови питейни заведения “ към този момент са нормална панорама в Тайланд, където се счита, че са издадени над 8000 лиценза за продажба на продукта.

Бившата актриса Кели в този момент живее в провинцията и постоянно разгласява актуализации за ежедневните действия в бара, който се намира в известния крайбрежен регион Чонбури. Барът е хазаин на постоянни празненства, където клиентите могат да се събират и да танцуват цяла нощ, до момента в който дегустират трева.

Това не е първият път, когато Кели е принудена да търси различна работа, откакто телевизионната й кариера е в застой.
Фен, който я видя там, сподели пред изданието: „ Не можех да допускам, когато я видях да сервира кафе, само че тя беше в действителност сладка и се снимаше с всеки, който изиска “.
Кели натрупа над 100 000 почитатели в TikTok и почитателите са нетърпеливи да наблюдават всяко нейно придвижване и да наблюдават нейните тайландски завършения.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР