Актрисата Катрин Макфий, която зрителите познават най-вече с ролята ѝ

...
Актрисата Катрин Макфий, която зрителите познават най-вече с ролята ѝ
Коментари Харесай

Най-добрата приятелка на Меган Маркъл стана майка

Актрисата Катрин Макфий, която феновете познават най-много с ролята ѝ на Пейдж в сериала " Скорпион, стана майка за първи път. Това е първото дете на Катрин със брачна половинка ѝ и продуцент Дейвид Фостър.

Двамата са станали родители на момченце. Новината бе доказана от непосредствен на двойката през списание People. Засега не се оповестява по-подробна информация за бебето, като ограниченията, с които се е родили или какво име са избрали родителите му.

Новината, че Катрин и Дейвид чакат дете бе оповестена през октомври предходната година. Фостър е доста по-възрастен от актуалната си брачна половинка. 71-годишният продуцент има пет огромни дъщери от разнообразни свои връзки, само че за първи път става татко на момче.

Катрин Макфий се среща с Дейвид Фостър през 2006 година, само че връзката им стартира години по-късно, а през 2018 година се сгодяват. Сключват брак в Лондон през юни 2019 година

Катрин Макфий, която е и певица, е една от най-близките приятелки на Меган Маркъл в Съединени американски щати. Двете се срещат още в гимназията, само че се сприятеляват на снимачната площадка през 2018 година Именно брачният партньор на Катрин - Дейвид намира къщата за Меган Маркъл и Хари в Канада, в която фамилията живя за малко, откакто напусна английското кралско семейство и Англия при започване на предходната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР