Актрисата Катрин Деньов се е прибрала в дома си в

...
Актрисата Катрин Деньов се е прибрала в дома си в
Коментари Харесай

Катрин Деньов се прибра след прекарания инсулт

Актрисата Катрин Деньов се е прибрала в дома си в Париж след прекарания инсулт и си почива, преди да продължи фотосите за новия си филм.
След болничното заведение Катрин Деньов е постъпила в рехабилитационен център. Оттам са я изписали предходната седмица. Няколко души са я видели в квартала Сен-Жермен-де-Пре в Париж, където живее, заяви в. " Паризиен ", представен от Българска телеграфна агенция.

Един от актьорите във кино лентата " Приживе " на Еманюел Берко, в който Деньов се снимаше, когато получи инсулт при започване на ноември, е споделил, че работата по него по проект би трябвало да завърши до края на годината.

Когато стана известно, че Катрин Деньов е получила исхемичен инсулт, беше обявено, че последствията от него са " много лимитирани " и не засягат двигателните функционалности.

Катрин Деньов, която е родена през 1943 година, е един от знаците на френското кино. Наричат я " Ледената кралица " поради деликатната хубост и хладните обноски. Тя става международна звезда през 60-те години на предишния век.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР