Актрисата Камерън Диас е намерила най-приятният начин да поддържа физическата

...
Актрисата Камерън Диас е намерила най-приятният начин да поддържа физическата
Коментари Харесай

Звезди говорят за секс по Коледа

Актрисата Камерън Диас е намерила най-приятният метод да поддържа физическата си форма, а точно посредством секс. Звездата от " Палавата класна " не се свени по Коледа да разкрие тайната си.

" Любимият ми спорт е сексът ", споделя актрисата. " Винаги съм в въодушевление за секс. Дори самата дума звучи толкоз възбуждащо. Това е най-сексапилната дума в британския език ", продължава Камерън, която към този момент е омъжена жена. Тя подписа брак с Бенджи Мадън през 2015 година.

Друга обичана звезда от огромния екран - Никол Кидман, ще написа записки. Там тя се чака тя да разкрие доста любопитни детайлности от брака си с Том Круз, както и за осиновените от тях деца, които след развода им остават да живеят с татко си. Техните връзки са белязани от сциентологията. Според западните издания единствено от продажбите на автобиографията си Кидман ще завоюва повече от 11 милиона $.

Още едно самопризнание за секс направи актрисата Скарлет Йохансон, която е фамозна с кратковременните си връзки и бракове. По думите й бракът е романтика, само че и доста труд, тъй като човек не е основан да бъде моногамен. Актрисата беше омъжена за Райън Рейнолдс от 2008 до 2011 година, а по-късно в продължение на 2 години и за Ромен Дориак, от който има дете. Йохансон споделя, че бракът е нещо, което доста почита, само че несъмнено върви против инстинктите на хората. Бракът е една красива отговорност, само че е отговорност ", споделя Скарлет.

Един от най-известните екранни вампири Робърт Патинсън призна, че се ужасява от мисълта да върви на цирк. Причината е, че когато за първи (и единствен) път бил на цирк като дребен, станал случай и смешник умрял безусловно пред очите му. Травмата му е толкоз мощна, че до ден сегашен се ужасява от клоуните. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР