Актрисата и музикант Виолина Доцева представи своята дебютна песен “.

...
Актрисата и музикант Виолина Доцева представи своята дебютна песен “.
Коментари Харесай

Актрисата Виолина Доцева дебютира на българската музикална сцена с песента „НАУЧИ МЕ“

Актрисата и музикант Виолина Доцева показа своята дебютна ария „ “.

Музикалното видео е дело на сполучливия режисьор Димитирис Георгиев. Виолина е известна с присъединяване си в театралните постановки „ Бесове “, „ Жана д’Арк “, „ Свекърва “, „ Моби Дик “ и в сериалите „ Татковци “ и „ Откраднат Живот “, а постоянно се изявява и като махленски музикант.

Музикалното видео на „ НАУЧИ МЕ “ в YouTube:

Виолина споделя за композицията: “Песента „ НАУЧИ МЕ “ е първата ми авторска демонстрация в музиката. Тя се роди в интервал на огромно търсене и смяна в мен самата. Написах я при започване на 2022 година като поема. Текстът и мелодията написах сама, а аранжиментът направи Петър Йотов, дружно с Волен Милчев, чието дело е аранжиментът на вокалите. Мастърингът е на Димитър Ганчев.  „ НАУЧИ МЕ “ е нещо като чувство, молба, молитва, предизвикателство и урок към мен самата, тъй като не би трябвало да забравяме, че имаме потребност от малко, с цел да сме щастливи. “                       

Музикалното видео, режисирано от Димитрис Георгиев и продуцирано от Анастасия Артьомова, е снимано в студио „ Drum Studio “ в София. Оператор на лентата е Дамян Димитров, монтажът е дело на Виктория Караколева, сет дизайнер на продукцията е Андреа Попова, а консултант-дизайнер е Гроздан Михайлов. Песента и видеото „ НАУЧИ МЕ “ са осъществени с поддръжката на Национален Фонд „ Култура “  по стратегия „ Творчески стипендии “ 2022.

Виолина Доцева е приключила актьорско майсторство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ в класа на Проф. Д-р Атанас Атанасов и музикална педагогика в СУ „ Св. Климент Охридски “. Уличен музикант е от 7 години. Свири на пиано, а неотдавна композира и авторска музика. Участвала е късометражните филми „ Между мен и теб “, „ Театрален романс “, „ RUTH “, „ At his doorstep “, „ През нейните очи “, „ Стъпки “ и „ Експериментът “.                            
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР