Актрисата Флорънс Пю е една от най-ярките холивудски звезди в

...
Актрисата Флорънс Пю е една от най-ярките холивудски звезди в
Коментари Харесай

Мария Бакалова да се учи: Защо 27-годишната Флорънс Пю ще бъде топ звездата и на 2023?

Актрисата Флорънс Пю е една от най-ярките холивудски звезди сега, откакто в последните години получи много позитивни мнения от кинокритиците за превъплъщенията си във филми като " Лейди Макбет ", " Черната вдовица ", " Мидсомар ", " Малки дами ". Последната продукция в киносалоните с нейно присъединяване е " Не се тревожи, скъпа " на режисьорката Оливия Уайлд.

Съвсем неслучайно Флорънс Пю беше оповестена от в. " Дейли мейл " за кралицата на аления килим на миналата 2022 г.  Актрисата, която е родена във Англия, се появи на съвсем всички значими събития в киноиндустрията и впечатли с тоалетите, които беше избрала. Ефирните й рокли от най-утвърдените фешън къщи в света дълго време бяха обект на полемики и Пю се подреди в челни места на класациите за най-добре облечените персони.

Според фешън специалисти роклята, с която британката се появи за премиерата на " Не се тревожи, скъпа " във Венеция, е една от най-хубавите визии на аления килим през предходната година. Тя е дело на стилната къща " Валентино ", чиито творения младата актриса избира. А една от аргументите за това е другарството й с креативния шеф Пиерпаоло Пичоли. Нееднократно Флорънс Пю споделя в обществените мрежи възхищението си от моделите на италианската фешън къща. Тя постоянно се появява и на първия ред на ревютата й.

И макар че не крие желанията си, актрисата носи тоалети на доста от топ имената в света на модата - от " Прада " до Емилия Уикстед, фаворитка на брачната половинка на английския престолонаследник принц Уилям - Кейт. На церемонията за премиите БАФТА през март 2022 година Флорънс Пю заложи на къса черна рокля с огромна розова панделка и шлейф  - създание на Каролина Ерера.

Новата 2023 година също се обрисува като мощна за Флорънс Пю, която е планувано да се появи на огромния екран във втората част на " Дюн " на Дени Вилньов, както и в дълго чакания филм на Кристофър Нолан " Опенхаймер ", отдаден на Робърт Опенхаймер, считан за бащата на атомната бомба.  

Британката, която е родена в Оксфорд, дебютира в киното през 2014 година с " Падането " ( " The Falling " ). Първият си професионален ангажимент тя получава, откакто на кастинг изпраща запис на свое осъществяване, изработен от майка й. Тогава Пю е единствено на 18 години. Ролята й в " Падането " е на нещастна бременна тийнейджърка, само че тя твърди, че присъединяване в продукцията я е научило на доста неща за актьорството, както и да бъде почтена.

Флорънс Пю завоюва Британска премия за без значение кино за втория си филм - " Лейди Макбет " от 2016 година След това получи две номинации през 2019 и 2020 г.  за премиите БАФТА на Британската академия за кино и телевизия, а също и за " Оскар " в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля за " Малки дами ".

Пю снима много филми със сюжети, разрастващи се през 19-и век, измежду които " Лейди Макбет ", " Малки дами ", " The Wonder ". Тя е на мнение, че това не е инцидентно. " Това, което обичам в 19-и век и това, към което явно не преставам да се връщам, е, че постоянно има мощни дами, с непреклонен дух и персонално мнение ", които са се изправяли пред съществени проблеми поради позицията си, споделя актрисата в изявление за Би Би Си.

Въпреки блестящите си превъплъщения, Флорънс Пю не е посещавала образователно заведение, в което да научи тънкостите на актьорското майсторство. Тя споделя, че приема личната си кариера като тип образование. " За всяка роля при започване на моята кариера работех с невероятни артисти и режисьори. Непрекъснато се учех… ”
По време на представянето на кино лентата " Малки дами " Флорънс Пю,  която тогава е 23-годишна, за първи път усеща огромния интерес към нея.

Преди да открие актьорския си гений, британката се изявява като певица със собствен канал в Ютюб, където обаче се изявява под името Флоси Роуз. " Бих заложила доста повече пари за това да съм певица, в сравнение с актриса ", споделя тя.

И въпреки снимането на филми да гълтам забележителна част от времето й, Пю не се отхвърля и от пеенето. През 2021 година дружно с брат си Тоби Себастиан - музикант и артист, който взе участие в сериала на НВО " Игра на тронове ", записаха за първи път дружно сингъл. И двамата признават, че концепцията била на майка им. Песента се споделя " Midnight ".

Освен това Флорънс Пю записа сингъл за идния филм " Добър човек " на Зак Браф, с който преди време бяха двойка. За първи път те оповестиха връзката си обществено през 2019 година, а предходната година стана ясно, че са се разделили. Пю удостовери, че с Браф не са дружно в изявление за списание " Харпърс базар " през септември 2022 година Двамата не афишираха обществено връзката си, в която постоянно се акцентираше върху огромната разлика във възрастта им - 21 години.

Въпреки че пътищата им се разделят, Флорънс Пю и Зак Браф резервират положителни връзки. Това стана ясно от обява на Браф в Инстаграм във връзка рождения ден на актрисата, който беше на 3 януари. Той показа черно-бяла фотография на Пю с аспект към надписа Холивуд и написа: “Честит рожден ден, легенда ”.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР