Актрисата Дрю Баримор ще стартира поредица от дигитални проекти, подготвящи

...
Актрисата Дрю Баримор ще стартира поредица от дигитални проекти, подготвящи
Коментари Харесай

Дрю Баримор крои свое токшоу - slava.bg

Актрисата Дрю Баримор ще започва поредност от цифрови планове, подготвящи аудиторията за авторския й план - бъдещо всекидневно токшоу.

45-годишната хубавица, която ще е създател и водещ на „ Шоуто на Дрю Баримор”, разгласи, че поредност от онлайн излъчвания ще предшества премиерата на шоуто на 14 септември.

Освен с „ Готварският клуб на Дрю “ и „ Киновечер с Дрю “, звездата от „ Ангелите на Чарли “ ще води почитатели зад кулисите с „ Изкуството на изявлението “ и „ Създаването на шоуто на Дрю Баримор “.

Актрисата разкри проектите си да преведе хората през своето „ пътешестване “ от подготовката до старта на авторската си стратегия.

„ Наистина се веселя на този цифров свят, в който ще ви отведем. Аз се приготвям за всичко това от година. Започнахме през 2019-а, в този момент е 2020-а, доста друга година. И на драго сърце ще опиша за това дългогодишно пътешестване, къде бяхме, къде сме в този момент и по какъв начин стигнахме до там, където искахме да отидем. Отвъд най-смелите ми фантазии беше да имам опция за всекидневно токшоу. Наистина съм разчувствана и за мен е чест да го основа със Си Би Ес”, сподели Баримор.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР