Актрисата Джулия Гарнър е най-доброто предложение за ролята на Мадона

...
Актрисата Джулия Гарнър е най-доброто предложение за ролята на Мадона
Коментари Харесай

Тя ли ще изиграе Мадона в биографичен филм за поп иконата?

Актрисата Джулия Гарнър е най-хубавото предложение за ролята на Мадона в иден биографичен филм за поп иконата, настояват източници, осведомени с плана, представени от Variety.

Гарнър се обрисува като любимец измежду мнозина кандидатки да изиграят кралицата на поп музиката, споделя един от източниците. Екипът на Гарнър обмисля офертата и се чака да я одобри, сподели различен източник, написа vesti.bg.

Джулия е позната на аудиторията на стрийминг платформата Netflix с присъединяване си в сполучливия сериал Ozark, както и с ролята си на мнимата богаташка наследница Ана Делви от документалната поредност " Да създадеш Ана ". Тя споделя историята на Ана Сорокин, която се изкачва по обществената стълбица с измами и злоупотреби.

Самата Мадона е режисьор на кино лентата, а филмът ще наблюдава живота ѝ. Председателят на Universal Filmed Entertainment Group Дона Лангли ще е сценарист на кино лентата, а Ейми Паскал - продуцент.

Времевият график на продукцията и други основни артисти към момента не са известни. Актьори, които се борят за ролята, включват упоменатата по-рано Флорънс Пю, звездата от " Еуфория " Алекса Деми и Одеса Йънг. Певици, в това число Биби Рекса и Скай Ферейра, също са измежду назованите имена. Съобщава се, че процесът на прослушване е уморителен, защото музикалната продукция изисква от актрисата да бъде умел артист и танцьор.

" Фокусът на този филм ще бъде музиката. Музиката и изкуството ме поддържаха жива ", сподели Мадона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР