Актрисата Дженифър Анистън винаги изглежда безупречно, където и да се

...
Актрисата Дженифър Анистън винаги изглежда безупречно, където и да се
Коментари Харесай

Винаги безупречна: Дженифър Анистън сподели тайните си за красота

Актрисата Дженифър Анистън постоянно наподобява безупречно, където и да се намира и каквото и да облече . Но каква е тайната ѝ?

Самата тя споделя, че е захласната от уелнес трендовете и че колежки и приятелки идват при нея за препоръки. Една от тях е актрисата Рийз Уидърспун.

Основният съвет, който Анистън дава на Уидърспун е да понижи темпото и да забави работата.

Това е съвет, който самата Анистън практикува в всекидневието си. През последните три години тя се грижи от ден на ден за себе си, твърди самата Анистън. Тя споделя, че главните неща за положително здраве са медитацията, придвижването, пиенето на вода, положителният сън и положителното хранене .

Анистън стартира деня си с кафе, приготвено по здравословен метод. В кафето си актрисата поставя малко количество нискомаслено мляко (понякога бадемово), стевия, канела (за която тя споделя, че е превъзходен антиоксидант) и колагенов протеин. Начинът на подготвяне е посредством блендиране.

Що се отнася до останалата част от деня ѝ? Актрисата се стреми към добре уравновесена диета . Тя обаче обича да похапва и сладки неща като черен шоколад с кокос и фъстъчено масло.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР