Актрисата Джеда Пинкет Смит (49) призна, че я привличат жените.

...
Актрисата Джеда Пинкет Смит (49) призна, че я привличат жените.
Коментари Харесай

След 20 г. брак съпругата на Уил Смит призна, че си пада по жени

Актрисата Джеда Пинкет Смит (49) призна, че я притеглят дамите. Те сподели това в особено предаване във Фейсбук, водено от майката на Джеда - Адриана Банфийлд-Норис (67).
Джеда е омъжена за артиста Уил Смит от 20 години и сподели в изявлението, че е била полово привличана от дами в предишното, само че връзките с дамите в никакъв случай не са били за нея.
 Кое холивудско семейство е най-мразено и обсъждано и за какво? Кое холивудско семейство е най-мразено и обсъждано и за какво?
Да бъдеш в центъра на вниманието значи непрекъснато да бъдеш подложен на критика. Едно е, когато независимо сте обект на критки, а напълно дру...
„ Обичам да съм заобиколена от дами, само че в никакъв случай не бих могла да се свържа с тях по сантиментален метод. Никога обаче не се знае... Вече два пъти са ме привличали полово дами, само че това беше много рано, когато бях на към 20 “, сподели тя.
Джеда и Уил Смит имаха редица проблеми в брака и предходната година актрисата призна пред брачна половинка си в шоуто, че му е изневерила с 28-годишния артист Аугустин Алсин преди пет години. Миналата година международните медии постоянно писаха за изневярата, само че съпрузите преодоляха всичко и към момента са дружно.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР