Актрисата Деси Тенекеджиева обърка познати и непознати в социалните мрежи

...
Актрисата Деси Тенекеджиева обърка познати и непознати в социалните мрежи
Коментари Харесай

Годежът на Деси Тенекеджиева се оказа менте

Актрисата Деси Тенекеджиева обърка познати и непознати в обществените мрежи със фотоси и „ разяснение “ към тях: „ Казах … „ Да “ по време на постпродукцията в Лондон на своя филм „ The Wheels of Heaven “. Сцената с пръстена сред Мария и Виктор “. Това написа продуцентката към две фотоси, на едната от които английският кинорежисьор Бен Чарлз Едуардс й поставя пръстен. А постовете под обявата, които наброяват близо 400, варираха от „ Честито! “, „ Бъдете щастливи! “ до „ Това същинско ли е или за кино лентата? “, написа в. “Галерия ”
.

По наблюдателните видяха, че пръстенът не е диамантен, а под постовете на Деси и Бен има хаштаг jelibon (желибон), което допуска, че годеж най-вероятно няма, а това е смешка, обвързвана с кино лентата им. Отзад на екраните се вижда сходна сцена, в която Деси, в ролята на Мария, демонстрира годежен пръстен на екранния Виктор (Гари Стреч). Така че най-вероятно слагането на годежния пръстен от Бен на ръката на актрисата, е обвързвано с кино лентата, на който и двамата са създатели на концепцията и историята в него. Настоящата драма трилър е изпълнена напрегнато, само че и с тънък британски комизъм.

Продуцентката, която от години живее в Лондон, а в последно време и в Лос Анджелис, постоянно е била доста потайна по отношение на персоналния си живот и в никакъв случай не е коментирала нито една от връзките си, след загубата на брачна половинка си Стоян Камбарев. Дори по време на обществено известните й любови с Миро и Васил Петров, Деси е отказвала всевъзможен коментар. За последно в България тя беше прочувствено обвързана с рекламния необут и филантроп Николай Неделчев, след което отпътува за Лондон.

Инстаграм профилите и на Деси, и на Бен са цялостни с техни общи фотоси, на които несъмнено показват непосредственост. Но дали ще стигнат до женитба, на която ще кумува Мики Рурк, както допуснаха множеството български медии, занапред ще научим. В Лондон живее и синът на Деси и Стоян Камбарев – Йосиф. С доста възприятие за комизъм актрисата назовава сина си „ брат ми “, тъй като не може да се отхвърли, че тя като че ли е замръзнала във времето. А той към този момент е прелестен млад мъж, поел по своя път, който е надалеч от изкуството, въпреки да е бил добър художник като дребен. Йосиф е магистър по мениджмънт и финанси и работи в огромна британска компания

Иначе лентата на Деси „ Тhe Wheels of  Heaven “ към този момент публично е разгласен от най-престижните международни кино медии. Там тя споделя, че е претърпяла трогателен развой. „ Достъпът до голям брой невероятни местоположения освен в моята родна България, само че и в Лос Анджелис и Лондон, ще донесе на кино лентата ни световна публика. Визията на Бен Чарлз Едуардс е завладяваща, а актьорският състав и целия ни екип са изключителни. Операторът ни Денис Маден е същински вълшебник! Също по този начин съм разчувствана, че не преставам задачата си да представям три генерации български артисти на международната кино сцена, а това, че имаме легендата Мики Рурк в една от основните функции, е наша сбъдната фантазия “.

Бен Чарлз Едуардс признава, че за лентата се е въодушевил от обичания си разказ на Марк Твен – „ Тайнственият чужд “ и преглежда дуализма сред „ положителното “ и „ злото “. „ Това е нашето любовно писмо към Дявола “,допълва той.

Сценарият е на Майк Шилиам, а продуцент е Деси Тенекеджиева и новата й компания Black Sea Film. Ко-продуцент е огромната самостоятелна компания от Англия – Goldfinch. Сред изпълнителните продуценти с изключение на Тенекеджиева и Бен Чарлз Едуардс, са още Гари Стреч, Нели Беширова и Фил Макензи.

Световни актьори като Мики Рурк, Гари Стреч, Джеф Бел, както и Сейди Фрост, Лий Райън и Ники Уилан вземат участие в лентата отпред с младите български артисти Елеонора Иванова и Димитър Николов. Деси също влиза в една от водещите функции, което е следващото й преобразяване. Зад гърба си тя има извънредно впечатляваща интернационална кино кариера. Участвала е в над 40 задгранични кинопродукции, за някои от които има номинации и награди.

Успоредно със сериозната си работа по завършването на кино лентата,  Деси Тенекеджиева, не обръща тил и на музиката – „ Коледна приказка “ е концертът-спектакъл, основан от нея и маестро Йордан Камджалов, разгласен за един от тримата топ диригенти от своето потомство. Поради големия интерес на 28 и 29 декември й предстоят не два, а три концерта в Държавната опера във Варна. Те са от 19 часа, а изключителния трети театър на 29 декември от 17 часа. Почитателите на класическата музика ще чуят осъществяванията на младите лауреати на Фондациите „ Камджалов “ и „ Стоян Камбарев “, която поддържа съществено млади гении и е основана преди 14 години в памет на паметния сценичен режисьор и брачен партньор на Деси Тенекеджиева.

Деси е основател и на следващата блестяща концепция на Фондацията, а точно Коледната благотворителна и Екологична кампания  „ Елхи на гения “, която се трансформира в традиция и за четвърта година радва столичани пред НДК. Светлините на прелестните живи елхи бяха запалени на 1 декември и ще греят два месеца, а през пролетта ще бъдат засадени в Гората на гения, в която към този момент има 100 зелени дръвчета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР