Актрисата Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и

...
Актрисата Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и
Коментари Харесай

Заради войната между Израел и Хамас: Анджелина Джоли с критика към световните лидери

Актрисата Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския насочи рецензия към международните водачи във връзка войната сред Израел и Хамас. Тя осъди ударите на израелската войска по Ивицата Газа. 
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 831
" Това е съзнателно бомбардиране на хванато в капан население, което няма къде да избяга. Газа е била затвор навън в продължение на съвсем две десетилетия и бързо се трансформира в всеобщ гроб ". Това разяснява Джоли в обществената мржа Инстаграм. 

Актрисата отбелязва, че 40% от убитите са почтени деца. 

Докато светът следи, с дейната поддръжка на доста държавни управления, милиони палестински цивилни - деца, дами, фамилии - са групово наказвани, като в същото време са лишени от храна, медикаменти и филантропична помощ срещу интернационалното право. Като отхвърлят да изискат филантропично преустановяване на огъня и блокират Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да наложи такова и на двете страни, международните водачи са съучастници в тези закононарушения, написа още Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския. 
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР