Активисти на косовската Социалдемократическа партия замеряха косовския вицепремиер и главен

...
Активисти на косовската Социалдемократическа партия замеряха косовския вицепремиер и главен
Коментари Харесай

Замериха с торта главният преговарящ на Прищина с Белград

Активисти на косовската Социалдемократическа партия замеряха косовския вицепремиер и основен договарящ в разговора с Белград Бесник Бислими с млечен шейк и торта поради приемането на съглашението в Охрид, съгласно което в Косово би трябвало да бъде образуван Съюз на сръбските общини, заяви сръбската национална телевизия РТС.

На тортата, с която Бислими бе замерян на входа на постройката на държавното управление, имаше надпис " Заради съюза ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Торта и млечен шейк за съюза. Радват се тези, които одобриха това! А ние, жителите на Косово, ще се противопоставим на това и всеобщо ще настояваме за тяхната оставка ", се споделя в декларация на Социалдемократическата партия.

От тази партия, която породи от членове, напуснали придвижването " Самоопределение " на Албин Курти, приканиха за митинг в събота, 25 март от 14 часа в Прищина. В знак на противоречие с контракта от Охрид, членовете на тази партия написаха на публични места в Прищина графити " Албин съюз ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР