Активисти на ГЕРБ се събраха днес пред къщата на премиера

...
Активисти на ГЕРБ се събраха днес пред къщата на премиера
Коментари Харесай

Активисти на ГЕРБ се събраха пред къщата на Борисов в Банкя заради гнусна провокация

 Активисти на ГЕРБ се събраха през днешния ден пред къщата на премиера в оставка в Банкя. Пиарът на партията Никола Николов излъчи онлайн събитието във Facebook:

" Скъпи другари и сътрудници, желая да Ви благодаря от името на господин Борисов. В хода на деня разбрахме, че се готви следващата гнусна провокация от страна на нормалните обвинени – разпопения поп, една някогашен претендент за президент след това. Хора, които са известни с грозно и смело държание, хора, които друго с изключение на да се събират пред домовете на хората да ги отрмозят, друго не вършат.

Тези хора, би трябвало да знаят, че в този ден на примирение, когато би трябвало да сме със фамилиите си, ние доста бързо се организирахме. Няма да позволим този произвол над хората и техните фамилии и деца. Една година стига!

Досега ги търпяхме и бяхме толерантни, само че към този момент не! Същите тези, би трябвало да знаят, че в случай че дръзнат да тероризират, ще се сблъскат с това. Тази наша ответна реакция ще се усилва, както и присъединяване ни. Това няма да е експанзия, само че ще е задоволително явен и безапелационен отговор ", сподели депутатът Георг Георгиев пред актива на ГЕРБ в Банкя.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР