Акрисата и тв водеща Надя Иванова, която напомни за себе

...
Акрисата и тв водеща Надя Иванова, която напомни за себе
Коментари Харесай

Надя от „Елит” иска бебе, но няма мъж

Акрисата и тв водеща Надя Иванова, която подсети за себе си в шоуто „ ВИП Брадър ” през 2016 година и неотдавна се включи с второстепенна роля в сериала „ Скъпи наследници ”, ясно усеща тиктакането на биологичния си часовник. Чаровната брюнетка сама признава, че мечтае да стане майка, само че към момента не е срещнала подобаващия мъж, с който да сътвори семейство, научи HotArena.

„ Много дами са в моето състояние – желаят да имат дете и нямат физическо увреждане, само че не намират сътрудник ”, проплака някогашната на предприемача Борислав Комсийки.

Надя и Боби се залюбиха около риалити формата „ ВИП Брадър ”, който ги събра под един покрив. Докато обитаваха Къщата на Големия брат, те не демонстрираха, че с нещо са привлечени един от различен, само че малко след финалата на предаването започнаха интимна връзка. Стигна се до там, че даже заживяха дружно, само че идилията им не продължи дълго. Говори се, че Комсийски не съумял да се оправи с тежките прочувствени рецесии на Надя и предпочел да продължи житейския си път без нея.

Фината брюнетка, която гони 40-те, страда, задето неприятен шанс я преследва в любовта . Навремето тя имаше продължителна, само че спорна връзка с продуцента Андрей Арнаудов и след това двамата се разделиха като другари. За разлика от нея, той срещна любовта на живота си в лицето на манекенката Емануела и към този момент се радва на наследник. Същото благополучие обаче не съумя да споходи Надя. Тя продължава да е сама и към момента не може да не помни най-големия си призрачен сън.

Най-тежката персонална покруса на Иванова е обвързвана със загубата на нейния избраник Йоло Йолов . Той бил единствено на 37 години, когато умрял ненадейно, а обичаната му се поболяла след злополучното събитие. Когато се появи във „ ВИП Брадър ” преди две години, мнозина заподозряха, че е анорексичка поради поднорменото й тегло и изтощения й тип, само че повода се оказа по-различна. Надя сама призна, че не може да прежали мъжа на сърцето си, умрял ненадейно поради аневризма в мозъка. Покрай Боби Комсийски тя съумяла да се откъсне за малко от ужасяващите мемоари, само че не и да се пребори до дъно с депресията.

Сега хубавицата още веднъж е самотна и тъжна. Тя се ожали в ефира на Нова тв, че след Йоло не може да откри сътрудник, с който да сътвори семейство. Макар че не е първа младост, профилактичните й проучвания сочели, че към момента може да стане майка по натурален път. Единственият й проблем бил обвързван с неналичието на подобаващ мъж,пише " Уикенд ".

„ За страдание, бременността не всеки път се случва по проект . Оказа се, че този развой зависи от доста фактори, тъй че дамите би трябвало да създадат оценка на запаса си от яйцеклетки ”, разяснява риалити звездата, която неотдавна се включи в акция против ниската раждаемост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР