Ако зрителите все още се чудят защо Боряна Баташова напусна

...
Ако зрителите все още се чудят защо Боряна Баташова напусна
Коментари Харесай

Лъсна истината защо изгониха Боряна Баташова от „Денсинг старс”

Ако феновете към момента се чудят за какво Боряна Баташова напусна танцувалното шоу по този начин безславно то истината стана ясна. Оказа се, че някогашната жена на артиста Баташов  постоянно се напивала и под  въздействие на чашките се появявала на подготовките. А черешката на тортата се случила, когато на старта на шоуто Бояна се появил напълно спиртосана пред камерите.

Именно поради несъответстващото държание на Баташова журито я оценило с ниски оценки, с цел да избави останалите участници  от някой по-сериозен гаф.

Веселата вдовица съумя да се разпише единствено с един танц ча-ча-ча на дансинга на танцувалния формат. Доста от феновете бяха сюрпризирани, че елегантната певица отпадна, макар, че бяха видяни други танцьори с по-малко умения. Но те продължиха, а Боряна отпадна.

Хора, от екипа на шоуто обаче издадоха, че същинската причина за изгонването й не е неналичието на танцувални умения, а обстоятелството, че танцува единствено подпийнала. С  което изкарва нервите на професионалния  си сътрудник Калоян. Който тръпнел от терзание какво ще му сервира пияната му половинка.

А когато за последно Баташова отново лъснала е ефир несъответстваща му станало ясно, че това ще е последния й танц.

Само един човек грубо се ядосал когато радостната вдовица била изгонена от шоуто. Той се оказал Ралф Бертолайт, едн от шефовете на медията. Който от известно време показал съществени връзки с Боряна. Възможно е точно под негово давление да са присъединили Баташова в „ Денсинг Старс ”, само че по този начин и той не можа да я избави да отпадне първа, клюкарстват в медията.

Автор:Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР