Ако залогът е да се жертва комплексът Марица Изток, то

...
Ако залогът е да се жертва комплексът Марица Изток, то
Коментари Харесай

Синдикалист: Ако залогът е да се жертва Марица Изток - по-добре да се откажем от Плана за възстановяване

Ако залогът е да се жертва комплексът " Марица Изток ", то е по-добре да се откажем от Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ). Това сподели пред публицисти президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, който беше посетител на 12-ата отчетно-изборна конференция на локалната синдикална организация, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според него немалка част от средствата в ПВУ са ориентирани в " неразумни направления ". Манолов посочи, че рационално би било с част от тези средства да бъде възобновена Помпено-акумулираща водноелектрическа централа " Чаира ", която е витално значима инфраструктура за България и витално значим обект. Според Димитър Манолов планът за създаване на цех за акумулатори следва да бъде изваден от ПВУ.

Президентът на КТ " Подкрепа " съобщи, че най-лошият вид е нещата да си останат такива, каквито са контрактувани. Той добави, че записаното в решението на 48-ото Народно заседание, че България не е в положение да извърши уговорките, които са контрактувани в ПВУ, ще докара до позитивен резултат.  

Според него нещата, които ще се случват по Плана, имат доста съществени парични измерения, и който и да ръководи страната, ще разчита на тези средства. Той има два избора - единият е да извърши настоящия вид на ПВУ, което той считал, че е невероятно, а другата опция е да се направи нещо и проектът да се промени, сподели още той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР