Ако все още сте в графата под 40, тази статия

...
Ако все още сте в графата под 40, тази статия
Коментари Харесай

Няколко важни неща, които трябва да направите, преди да навършите 40

Ако към момента сте в графата " под 40 ", тази публикация е за вас! Хората, които към този момент имат опит, споделят страхотни препоръки, които са доста потребни за младежите, които считат, че животът е пред тях.
Не бъдете непрекъснато отрицателни

Когато навършите 40 или повече години, сигурно ще съжалявате за тези времена, когато сте били в потиснатост, меланхолия и сте тъгували, а също по този начин сте прекарали скъпото си време да се оплаквате пред приятелите си за живота си и по тази причина по какъв начин все не ви върви. Време е да оставите тъгата и чувството, че никой не се нуждае от вас. Запомнете, че вие сами сте виновни за вашето благополучие.

Независимо дали сте на 20, или на 30 години, не забравяйте, че в този момент е моментът да се радвате на свободата, на приятелите си, на любовта и на всичко, което имате. След още няколко години ще дойдат нови грижи, само че това не значи, че животът няма да е прекрасен. Не забравяйте, че в случай че не можете да измененията обстановката, не трябва да се тревожите за това и триумфът ви зависи директно от вашето вътрешно положение!
" Искам " би трябвало да е повече от " би трябвало "

По-старото потомство безспорно има свои проекти и препоръки по отношение на живота. Всеки от нас се учи от детството, че до тридесетгодишна възраст би трябвало да получи влиятелно обучение, да има добра работа, да си купи къща, да има бебе. Подобни упования от околните ви хора единствено ви въздействат зле и в последна сметка вие стартирате да живеете поради другите, а не поради себе си. Не бързайте! Безсмислено е да следвате не личните си, а наложените стремежи. Изберете своя, даже и друг път и помислете какво желаете, а не както " би трябвало " да извършите!
Прекарвайте повече време с родителите си

Дори в фамилии с атмосфера на взаимно схващане, хората не постоянно се познават задоволително добре. Но животът е толкоз къс! Ето за какво не отлагайте срещите и разходките с родителите и околните хора за по-късно. Говорете със фамилията, задавайте въпроси, говорете за своите проекти и вероятности за живота, общувайте повече и с обичания човек. Не забравяйте, че роднините не стават по-млади и е значимо да прекарвате време с тях, с цел да не съжалявате за изгубените дни.
Не поставяйте работата на напред във времето

Помнете, че непрекъснатата работа - 24 часа дневно гълтам и ограбва насладите на живота. Повярвайте ми, след години неналичието на сън и ежедневното създаване на кариера ще ви повлияе зле. Нервност, безсилие на тялото, липса на наслада в живота - всичко това може да се случи доста скоро, в случай че поставите работата преди всичко. Не забравяйте за почивките, ходете на спектакъл и кино, имайте повече приятни срещи с другари. Такива моменти остават за цялостен живот!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР