Ако все още смятате Илон Мъск за най-влюбчивия богаташ на

...
Ако все още смятате Илон Мъск за най-влюбчивия богаташ на
Коментари Харесай

91-годишен милиардер с новата си приятелка релаксира на плажа – след тези снимки няма да искате да се омъжите за богаташ!

Ако към момента смятате Илон Мъск за най-влюбчивия паралия на света, то след тези фотоси ще измененията мнението си. Мултимилиардерът и медиен магнат Рупърт Мърдок навършва 92 години през март. Но той е цялостен със мощ и предпочитание да гради обич.

През юни предходната година Мърдок и четвъртата му брачна половинка, 65-годишният супермодел Джери Хол, оповестиха развода си, през август процесът към този момент беше приключен. Според осведомени тази вест е била изненада даже за близки другари на двойката. Според източници Рупърт доста ревнувал от Хол, която на 65-годишна възраст остава същинска хубавица.

Нищо не се знае за романите на Джери след развода – явно тя просто се любува на живота и милионите, които получи по брачния контракт. Но някогашният й брачен партньор бързо си откри нов ухажор.

Новата му тръпка е Ан-Лесли Смит, 66-годишна световна персона от Калифорния. Според близки до двойката, двамата се срещнали и сближили на базата на винопроизводство – и двамата имат свои лични лозя.

Най-интересното е, че Ан-Лесли е била омъжена два пъти все за богати хора. Самата Смит преди първия си брак е работила като дентален хигиенист и работила като модел.

Тя се разведе с първия си брачен партньор, осъждайки го за доста положение. Вторият й брачен партньор почива, оставяйки на красивата русокоска голямо завещание. Между другото, той също е медиен магнат, а също така легенда на страната и уестърна. Името му е Честър Смит.

Честър е на 75 години, когато Ан-Лесли се омъжва за него. Тогава тя е на 48. Той почива единствено три години след сватбата, през 2008 година

Но познатите на Мърдок са сигурни, че в връзките на Рупърт с Лесли няма и капка персонален интерес. Може би това е истина.

Вижте по какъв начин наподобява тази двойка на плажа – папараците съумяха да създадат няколко фрагмента.

 Мърдок на плажа Рупърт Мърдок

Снимка
Legion Media

 Лесли Ан-Смит Лесли Ан Смит

Снимка
Legion Media

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР