Ако внезапно усетите, че бузите ви пламват, това може да

...
Ако внезапно усетите, че бузите ви пламват, това може да
Коментари Харесай

Какво означава, ако ви горят бузите

Ако ненадейно усетите, че бузите ви пламват, това може да значи, че би трябвало да сте нащрек. Това е знак, че някой ви замисля нещо неприятно тъкмо в този миг.

За да спрат бузите ви да пламтят неоснователно, би трябвало да изброите мислено имената на всички ваши неприятели, за които се сетите. Тогава бузите ви няма да са покрити с руменина и няма да имате чувството, че са затоплени.

Според някои вярвания, в случай че бузите ви ненадейно стартират да горят, до момента в който говорите с мъж, това значи, че скоро ще ви се наложи да плачете и че в живота ви ще настъпят съществени промени.

Това може да бъде избегнато, в случай че незабавно щом усетите, че бузите ви горят, се измиете със светена вода. Тогава нещастието ще ви отмине.

 Какво значи, в случай че ви горят бузите

Ако бузите ви горят преди залез слънце, това значи, че за вас непрекъснато мисли човек, който мощно ви обича. Вие даже може да не подозирате за усеща му, защото той може би се тормози да ви ги покаже.

За да спре пламтенето на бузите в този случай, пробвайте се да си спомните кой би могъл да изпитва нежни усеща към вас и кажете мислено името му три пъти.

Какво значи пламтенето на бузите зависи и от дните на седмицата. Ако бузите ви пламнат в понеделник, ви чака ново запознанство.

Ако това се случи във вторник, очаквайте разлъка с обичания човек или съществено счепкване. Случи ли се в сряда, очаквайте сантиментални завършения.

Ако в четвъртък усетите по какъв начин бузите ви пламтят, това значи, че скоро ще можете да отдадете на обичаното си занятие. В петък пламтящите бузи предвещават неприятни новини. В събота зачервените бузи предсказват значима среща. В неделя това предвещава среща със остарели другари.

Лесно можете да разберете дали бузите ви пламтят за положително или за неприятно. Трябва да прокарате по лявата си буза златен пръстен. Ако се получи необятна линия, това значи, че не би трябвало да се опасявате от неприятности. Ако чертата е тясна, пригответе се за съществени неприятности.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР