Ако ви е трудно да се съсредоточите след празничната почивка,

...
Ако ви е трудно да се съсредоточите след празничната почивка,
Коментари Харесай

Само „истински майстори на пъзелите“ могат да забележат скрита пчела сред цветята само за 11 секунди

Ако ви е мъчно да се концентрирайте след празничната отмора, за какво не опитате да предизвикате себе си с тази очарователна главоблъсканица?

Изследване откри, че главоблъсканиците могат да оказват помощ за стимулиране на когнитивните качества на човек - в това число възстановяване на способността му да остане фокусиран върху една задача. Това е нещо, с което може да се борите, откакто сте имали по този начин нужната отмора от работа.

Мозъчните закачки и пъзелите не би трябвало да лишават доста време, а с тази ви трябват единствено 11 секунди - тъй че нямам опрощение да го тествам. На изображението нагоре ще видите парче зелена трева с красиви жълти цветя, както и някои животни, в това число таралеж и зайче.

В изображението има доста предмети, предопределени да ви отклонят от това, което в действителност търсите - което в този случай е пчела. Според основателите на пъзели JagranJosh, в случай че съумеете да пренебрегнете разсейването и да намерите жужащата пчела единствено за 11 секунди, вие сте исти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР