„Ако Веселин Марешки беше решил да вземе ЧЕЗ, то политикът

...
„Ако Веселин Марешки беше решил да вземе ЧЕЗ, то политикът
Коментари Харесай

Марешки: Ако аз бях купил ЧЕЗ щях да...

„ Ако Веселин Марешки беше решил да вземе ЧЕЗ, то политикът щеше да смъкна цените на тока сред 10% и 20% “. Това разяснява в студиото на „ Лице в лице “ по bTV водачът на придвижване " Воля ".

По думите му резултат ще окаже едно по-добро ръководство на сдружението.

„ Всички са наясно, че цената на тока е прекомерно висока. Ние в случай че управлявахме, щяхме да управляваме по-ефективно “, счита Марешки.

Според него има проблеми, които са лесни за решение, само че страната би трябвало да си свърши работа.

„ Ако наша компания беше купила електроразпределително сдружение, това щеше да е добре за България “, съобщи още водачът на „ Воля “.

„ Който и да стане притежател на ЧЕЗ, нищо няма да се промени “, добави още той, заявявайки, че този звук се подвига, с цел да се отклони вниманието от основни проблеми.

„ Може зад Гинка Върбакова да стоят и други ползи, само че нищо няма да се промени за българския консуматор “, уточни още Веселин Марешки.

Той описа още, че доста консултанти са се въртели и са търсили предприемачи - локални и външни, с цел да се направи тази договорка.

„ Шумът се подвига, тъй като от Българска социалистическа партия са апелирали за някоя друга Гинка Върбакова. Няма никаква друга логичност да се подвига този звук и тази олелия, коята е безсмислена “, съобщи българският предприемач.

Марешки разяснява тематиката за нашумелия скандал, обвързван с неизбежната самозащита. Тя стана настояща след случая с пловдивския доктор доктор Иван Димитров, който простреля проникналия в гаража му рецидивист Георги Джевизов. „ Ние ще предизвикваме същински промени, а освен да замазваме “, съобщи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР