Ако вече нямате достатъчно неща за гледане, следващия месец идват

...
Ако вече нямате достатъчно неща за гледане, следващия месец идват
Коментари Харесай

Вашият телевизор Samsung и LG получава 54 нови канала и гледането им е напълно безплатно

Ако към този момент нямате задоволително неща за гледане, идващия месец идват положителни вести. Sony Pictures Entertainment преди малко разгласи, че започва нова услуга, която ще донесе над 50 канала на тв приемници в цяла Европа.

Актуализацията, наречена Sony One, ще пристигна за всеки с тв приемници Samsung и LG или TiVo+ съвместими устройства в техните всекидневни и всичко, което се излъчва, ще бъде изцяло гратис за гледане.

Това е по този начин, тъй като нещата, излъчени на огромния екран, ще бъдат по този начин наречените БЪРЗИ канали – безвъзмездна поточно излъчена телевизия с реклами – която се заплаща от реклама.

Съдържанието ще включва комедии като Seinfeld, трилъри, в това число Breaking Bad и филми като Men in Black и Zombieland.

„ Sony Pictures признава капацитета на безплатното рекламно телевизионно пространство за ангажиране на нови фенове в международен мащаб с нашия просторен азбучник с игрални филми и телевизионни сериали, обхващащ 100 години. Навлизането ни в пространството FAST в Европа отра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР