Ако в съня си виждате много голи хора на едно

...
Ако в съня си виждате много голи хора на едно
Коментари Харесай

Сънища за голота

Ако в съня си виждате доста голи хора на едно място, ще станете жертва на машинация и ще загубите доста пари. Ако виждате доста красива гола жена в съня си, това предвещава доста триумфи в работата.

Ако в съня си виждате гола остаряла жена, това значи, че ви чака разкриването на огромна загадка. Ако виждате доста голи дами в едно малко помещение, чакат ви неприятности, свързани със фамилията.

Когато в съня ви самите вие се съблечете, това предвещава, че в действителността ще получите непредвидена приятна изненада. Ако сънувате, че сте единственият гол човек измежду доста облечени хора, това предвещава, че ще се скарате с ваши другари.

 Голота насън

Ако и вие, и други хора в съня ви са голи, това е знак, че другарството ви ще продължи още доста дълго време.

Ако в съня си сте голи и плувате в кристално чиста вода, това е знак, че мечтаете за неразрешена обич, за която ще платите доста огромна цена. Напълно е допустимо, в случай че в действителността се отдадете на тази обич, това да се отрази зле на живота ви.

 Сънища

Ако в съня си виждате жена, която плува във вода, която е транспарантна, това е знак, че ще имате триумфи в новите си инициативи. Ако обаче дамата плува в мътна вода, това значи, че ще станете жертва на грозни злословия.

Ако в съня ви гол мъж плува във вода, ще имате огромни триумфи на любовния фронт. Ако мъжът плува в мътна или мръсна вода, това значи, че в любовта ви чакат единствено разочарования.

Ако в съня си сте голи и усещате мощен позор от това, този сън е знак, че се чувствате неуверени в действителния живот и имате потребност от убеденост в личните си сили.

Станали сте жертва на отрицателни сили, които напряко изсмукват вашата лична сила и в последно време не ви върви. Затова би трябвало да повярвате в себе си.

Ако в съня си не се срамувате от голотата си, а я възприемате като нещо напълно обикновено, това значи, че не желаете да се прикривате от другите и сте откровени.

Ако в съня си сте голи и търсите нещо, с което да прикриете голотата си, това издава, че в действителността имате огромен проблем в общуването с хората и би трябвало да поработите върху решаването му.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР