Ако в обкръжението си имате представители на зодията Водолей, то

...
Ако в обкръжението си имате представители на зодията Водолей, то
Коментари Харесай

Защо ВОДОЛЕИТЕ са толкова чаровни

Ако в обкръжението си имате представители на зодията Водолей, то безспорно сте забелязвали някои прилики сред тях. Ето за какво тези истини важат за тях.

Приключенци

По природа това са свободолюбиви хора, които не могат да градят живота си добродушно на едно място. Те обичат своите завършения и жаждата ги тегли в разнообразни направления. Много от тях пътуват, занимават се с изобретателни занимания и специалности и в никакъв случай не мислят общоприетоо.

Имено ексцентричното им мислене ги прави забавни събеседници, с които можете да говорите часове наред на разнообразни тематики. Чарът им се корени в богатата обща просвета и обаятелността на техните разкази.

Как притеглят сътрудниците си

Те са мощно самостоятелни персони, чиято сила споделя „ аз съм си добре и самичък “. Това от своя страна работи като магнит за противоположния пол. Независимостта и свободата във връзките им дава възприятието за лекост при сътрудниците. Понякога могат да имат проблеми със сериозните си връзки, тъй като за тях свободата е на първо място и отговорността да бъдат съществени сътрудници с корени на едно място ги плаши.

За тях приятелите са равнопоставени на фамилията и дават всичко за тях. За тях важи поговорката „ Приятел в потребност се познава “ и това ги прави обичани и уважавани.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР