Ако в миналото се е смятало, че изневярата е престъпление

...
Ако в миналото се е смятало, че изневярата е престъпление
Коментари Харесай

Три причини за женската изневяра

Ако в предишното се е считало, че изневярата е закононарушение или аморално действие, то през днешния ден всеки втори изневерява.

При мъжете обаче, щом заговорим за невярност, нещата опират до заложения примитивен инстинкт , който е резултат на въздействието на мъжкия хормон тестостерон.

За дамите изневярата е нещо доста по-различно. Ето 3 аргументи за женската изнeвяра:

Не е инцидентно, че сърцето е директно обвързвано с любовта. Доказано е, че представителите на двата пола се притеглят по несравним метод и не е наложително това да стане след голям брой срещи и контакти.

Любовта от пръв взор в действителност съществува и това изяснява и първият тип невярност – когато дамите са мощно привлечени от срещуположния пол.
 невярност ThinkStock/Getty Images-->
Друга причина за женската невярност е отмъщението . Установено е, че нежните половинки са склонни да престъпят брачния обет, в случай че сътрудникът им също го е направил. Изневярата в тези случаи е еднократна и не е обвързвана с усеща.

В интимните връзки дамата е склонна да направи това, което би направила нейната половинка, сочат изследвания. Това е третата причина за невярност, само че без да се влагат усеща. Самата мисъл да опита нещо друго , подтиква нежния пол към изневярата.

 невярност ThinkStock/Getty Images
Главна причина за женската невярност обаче си остава познатото от древността възприятие - любовта .
 невярност ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР