Ако усещате присъствието на зъл дух около вас и вашите

...
Ако усещате присъствието на зъл дух около вас и вашите
Коментари Харесай

Как да прогоним дух

Ако усещате наличието на злобен дух към вас и вашите близки, най-хубавото, което би трябвало да извършите е да се постараете да го прогоните.

Вижте няколко способи, които можете да употребявате в тази битка.

Едно от нещата, които е удачно да употребявате са билките. Още от дълбока античност те се употребяват от разнообразни религиозни и окултни ритуали.

За сполучливото прогонване на зли духове оказва помощ разпръснато семе от анасон към вашия дом. Същото отблъскващо деяние имат и семената от резене.

Използвайте стъбълце, листа и коренище от пищялка. Ако желаете да извършите талисман против зли духове, наложително би трябвало да употребявате листа и цветове от репея или стрити дафинови листа, които са стрити. Изгарянето на листа от коприва на авансово направена жарава прогонва зли духове. Ако в къщата ви има бебе, сложете над главата му торбичка със семена от копър. Тя ще го защищава от въздействието на злите духове.

Детелината е растение, което също може да влезе в приложимост. Трябва да се носи в алена торбичка за благополучие. За прогонването на духове се потапя в оцет и се оставя да кисне в продължение на три дни, а по-късно всеки ъгъл на дома би трябвало да се напръска с този оцет.

Всеки ден се молете и го правете откровено и от сърце. Трябва да бъдете непрекъснати в своите молебствия.

Може да се направи и обред по залавяне, който е по-сложен. Много ефикасни са солните кристали. Те се употребяват в доста ритуали, а солта е доста положително средство за прихващане на разнообразни въздействия на ниско равнище.

Духовете могат да бъдат залавяни посредством забиването на кристали в заетото от духа пространство, в случай че това място може да се дефинира. Силно съсредоточената човешка воля в композиция с удари и бодвания на стоманени принадлежности може да бъде потребно в локализирането на мястото на духа.

Прогонването може да се реализира посредством елементарна вода. Тя приема и разсейва психологичен заряд. Именно по тази причина в ритуалите със заредени солни кристали се употребява вода за разтварянето им. Може една такава проба с вода да се плисне към мястото, където се намира духът.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР