Ако трябва да премахнете петна от лютеница, вие сте намерили

...
Ако трябва да премахнете петна от лютеница, вие сте намерили
Коментари Харесай

Как да изчистим петна от лютеница без да остане и следа от тях

Ако би трябвало да премахнете петна от лютеница, вие сте намерили решението. Тук ще видите препоръки, с цел да се научите по какъв начин да премахнете сполучливо леке от лютеница и всевъзможен тип доматен сос.

В кухнята всички ние постоянно употребяваме лютеница, която ни оказва помощ, когато става въпрос за бързо подготвяне на всяко ядене: юфка, сандвичи, пица и други ястия. Те са лесни варианти, а също и супер вкусни.

Лютеницата обаче има и минус: незабавно щом я отворим, постоянно пръска по някоя капка и или незабавно се цапаме, или когато стартираме да ядем.

Добрата вест е, че може елементарно да премахнете петна от лютеница.

С верните артикули и техники премахването на петна от лютеница от облеклата може да бъде елементарно.
 Най-добрият метод да махнете упоритите петна! Най-добрият метод да махнете упоритите петна!
Петната могат да бъдат ужасно изтезание и скука, като някои от тях мъчно изчезват, някои даже в никакъв случай. При мазни петна по дрехата ми...

Следвайте тези препоръки:

1.         На първо място, ще би трябвало да се отървете от две неща: парченцата домати по повърхността на тъканта и соса, залепнал за влакната.

За останки от твърда храна използвайте лъжица и деликатно ги отстранете, с цел да не се популяризира петното. Най-хубавото е, че петното се „ задържа “ и не се популяризира. За да изтриете непотребната течност, използвайте чиста, суха забрадка, която да попие (не търкайте, защото това може да популяризира и петното). Продължавайте да бършете деликатно с кърпата и да потупвате, до момента в който петното изчезне: това ще покаже, че сте на прав път и че премахвате допустимо най-вече от непотребната течност.

2.         Като „ естествено леке “ лютеницата може да се третира с добре познатия способ на водна бликам, който се състои в течаща студена вода от чешмата непосредствено върху петното.

Това е елементарен развой, само че би трябвало да се извърши вярно, с цел да бъде ефикасен. Вместо да пускате водата по повърхността на петното, пробвайте да обърнете дрехата, т.е. от вътрешната страна на открито, тъй че водата да тече от другата страна на петното.
 Техники и трикове за разчистване на петна от килима Техники и трикове за разчистване на петна от килима
Петна, следи, промени в цвета... Килимът страда от доста изхабяване и би трябвало да знаем по какъв начин да го почистим добре, без значение дали е израб...

3.         Използвайте препарат за премахване на петна и направете предварителна обработка, преди да изперете облеклата си.

След нанасяне оставете да се накисне, с цел да може продуктът да проникне във влакната за няколко минути и по-късно поставете дрехата в пералнята.

4.         Накрая измийте както нормално с първокласен сапун.

Например положителният течен сапун  е превъзходен за петна от лютеница и е доста елементарен за потребление, като следвате стъпките на етикета. Не забравяйте да прочетете инструкциите за грижа за вашата дреха и ги спазвайте до дъно.

5.         За да завършите процеса на пране и да осигурите най-хубави резултати, използвайте добър омекотител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР