Ако това, което Менко Менков снощи каза, е вярно, не

...
Ако това, което Менко Менков снощи каза, е вярно, не
Коментари Харесай

Журналист: Аматьорско и абсурдно е да задържиш лидера на опозицията просто ей така

" Ако това, което Менко Менков нощес сподели, е правилно, не чакам освен това да се развие от този сюжет. Това би могло да свърши работа на ГЕРБ, ако в действителност нищо повече няма, с изключение на едни показания на Кирил Петков. “ Това сподели пред БНР Борис Митов, правосъден кореспондент от " Свободна Европа “ за вчерашния арест на водача на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов.Протест против задържането на Борисов пред МС     

" Всъщност ние не знаем съвсем нищо, също така, което самият Васил Божков е твърдял – неща, които знаем от неговите изявления в обществените мрежи. От това, което Менко Менков нощес изясни, прекомерно в резюме, друго не знаем. Не знаем дали в действителност единственото, което са създали проверяващите, е било разпитът на премиера вчерашния ден “, разясни Митов. 

Като " много необичайно “ журналистът дефинира даването на показания от самия Кирил Петков, тъй като по думите му във времето обратно той няма по какъв начин да е бил очевидец на връзките сред Бойко Борисов и Васил Божков.

За каквито и разкрития да става въпрос, в България постоянно е стояло опасението " дали това не е просто една медийна пушилка “, разяснява Борис Митов в предаването " Преди всички “.

" Звучи прекомерно аматьорско и неуместно да задържаш водача на опозицията и собствен главен политически конкурент просто ей по този начин, тъй като Кирил Петков би могъл да опише какво е чел в медиите по връзки на кюлчетата и пачките в държавната спалня на Борисов в Бояна. “

На този стадий нямам изключително огромни упования по какъв начин ще се развие този проблем, акцентира правосъдният кореспондент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР