Ако това е цената, която трябва да платя, съм готов

...
Ако това е цената, която трябва да платя, съм готов
Коментари Харесай

Културният министър обвини обществото в липса на интерес в сектора

Ако това е цената, която би трябвало да платя, съм подготвен да го направя, споделя Атанасов
Културният министър с първи коментар след петъчното си необичайно видео, което провокира голям брой реакции и претенции на оставката му. Атанас Атанасов оправда държанието си с търсене на внимание в бранш просвета, тъй като подобен липсвал.

„ В петък Министерстето на културата създаде огромна вест. 30, 4 милиона лв. за Национален фонд „ Култура ” са отворени за кандидатстване. Тази вест притегли 12 споделения във Facebook. Малко по-късно първото видео, което споделих от директния си комукационен канал доближи до всички българи ”, декларира в записаното ново видео министърът на културата.

И продължава: „ След 4 месеца липса на публично внимание тематиката просвета още веднъж е на дневен ред. Съжалявам, в случай че този жанр на връзка е предизивикал отрицателни страсти. Не съм желал да обидя никого, само че в случай че това е цената, която би трябвало да платя, с цел да може тематиката просвета да бъде на дневен ред в обществото - подготвен съм ”, съобщи той, след което изясни в числа какво бил приключил за първите 100 дни във ведомството. 

Министърът даде обещание всяка седмица да пуска по едно видео.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР