Ако търсите екзотика, спокойна почивка или просто сте любители на

...
Ако търсите екзотика, спокойна почивка или просто сте любители на
Коментари Харесай

Карибските острови, за които малко туристи знят

Ако търсите екзотика, спокойна отмора или просто сте фенове на рафтинга, водните спортове и природата, а за какво не, в случай че търсите място или специфична дестинация за вашия меден месец, най-закътаните острови на Карибите могат да се окажат идеални за вас. Запознайте се с типичните занимания на тези неповторими места и изберете най-подходящото място вас и вашата отмора.

Сейнт Винсент и Гренадините

Петият в листата на минимум познатите карибски острови е Сейнт Винсент и Гренадините, прочут с огромното многообразие на спиращи дъха гледки и неповторимото население, със своята присъща културна. Повечето ваканции оферират на посетителите пакет от няколко разнообразни разновидности за отмора, които включват обиколка към деветте по-малки острови - Свети Винсент, Янг айлънд, Бекия, Мистик, Каноуан, Юниън айлънд, Палм айлънд и Малкия Сейнт Винсетнт. Разходки из гъстите тропически гори, живописни водопади и обиколки на най-старите ботанически градини в Western Hemisphere. Открийте ретро чара на селището Бекия и се гмуркайте с костенурките при кея Tobago.

 Карибските острови, за които малко туристи знят (Част 2) pixabay.com

Сейнт Бартелеми (St. Barts)

Само на осем квадратни благи се простира острова Сейнт Бартелеми, по-известен като Сейнт Бартс, който предлага спиращи дъха изгреви и залези на плажове с ослепителен бял пясък. Един от красивите плажове е Marigot, прочут като идеално място за гмуркане и плажът Anse des Cayes beach, който е обичан на сърфистите. Върнете се обратно във времето с Густавиа и вижте англиканска черква издигната през интервала 1853 - 1855, запазила огромна част от неповторимата си фасада и до през днешния ден. След това посетете пристанището на Густавиа - остарелият знак на икономическия напредък на страната.

 Карибските острови, за които малко туристи знят (Част 2) pixabay.com

Сейнт Еустатиус (Статиа)
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР