Ако търсите ефектна прическа, която се постига без много предварителна

...
Ако търсите ефектна прическа, която се постига без много предварителна
Коментари Харесай

HairInspo: Футуристичната плитка на Криси Тийгън

Ако търсите ефектна прическа, която се реализира без доста предварителна подготовка и куп уреди, позволете на Криси Тийгън да бъде идващото ви ентусиазъм. 

След почивката си в Италия моделът се завърна към отговорностите си и по-специално фотосите на шоуто Lip Sync Battle, където е ко-водещ в компанията на LL Cool J. Стилистът й Джон Руджейро, виновен и за съвършените руси талази на колежката й Джиджи Хадид, ни разреши да надникнем към една от визиите на Криси в идния сезон на музикалното риалити. А това, което ни впечатли, са освен съвършените скули, с които е известна Тийгън, само че и забавната плитка, в която е стилизирана косата й. 

 chrissy braid

Преди да стартира да оформя прическата на Криси, Джон напръсква косата й със солен спрей, с цел да реализира повече текстура и по-добра фиксация на плитките. След това я разделя на три елементи – горна, междинна и долна. Прибирайки горната част на висока стегната опашка, коафьорът оставя един свободен кичур, с който да прикрие ластика в основата й. Другите две елементи също са хванати в конски опашки. След това стартира да оформя плитката по класическия метод, единствено че когато стига до равнището на втората част от косата, към кичурите прибава идната опашка и продължава надолу, до момента в който не повтори действието и с последната. Плитката се захваща с тъничък ластик, а най-после кичурът в основата се увива към първата опашка и закрепва с фиби. Накрая, за спомагателна фиксация и устойчивост, приключва с лак за коса.

Така в действителност много лесната за осъществяване прическа ще придаде футуристичен дух на всяка ваша визия. Осмелете се да я изпробвате за идващото ви излизане с приятелки и се придвижите в една далечна вселена, без значение дали се намирате в плажен бар или заведение в града!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР