Ако Светлана Гущерова някой ден изостави бизнеса си с пижами,

...
Ако Светлана Гущерова някой ден изостави бизнеса си с пижами,
Коментари Харесай

Ето сред какъв лукс се любят Гущерови

Ако Светлана Гущерова някой ден изостави бизнеса си с пижами, може да се впусне сполучливо и на напълно друго занятие - обзавежданета на първокласни къщи. Моделката има афинитет към изящните мебели, който несъмнено е надградила, откогато стана брачна половинка на Християн Гущеров.

В неговото семейство постоянно са държали ни първокачествен интериор, какъвто безспорно участва и в новото жилище на Светлана и Християн.

Неотдавна Гущерова показа на стори в Инстаграм кадър от фамилната спалня, цялата обзавадена с кожени бели мебели. Една от аргументите да се изнесат от къщата на свекър й Добромир в " Бояна ", е била точно тази, че желаят да се устроят на ново място, което да обзаведат по нейн усет, признавала е Светлана в изявленията.
свързани новини17634на 24.10.2021
От сторито, на което театралничи с модел от една от своите сбирки, се подразбира, че някогашната плеймейтка и риалити звезда има много високи искания за мебелите, върху които прекарва времето си в уединение със брачна половинка си, написа " Хотнюз ".

Според познавачи в обзавеждането, комплектът от с кожен тил до тавана, нощни шкафчета и скрин, който напомнял стила на канадска компания, коства не по-малко от 15-20 хиляди евро.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР