Ако страдате от подагра вероятно сте от многото хора, които

...
Ако страдате от подагра вероятно сте от многото хора, които
Коментари Харесай

Черешите - мощен лек срещу подагра!

Ако страдате от подагра евентуално сте от многото хора, които са в непрекъснато търсене на някакъв нов лек или най-малко на нова вяра, която която да облекчи краткотрайно положението ви и да понижи пристъпите.

Наскоро учени ни дадоха причина да имаме вяра, че тайната за по-лекото протичане на заболяването се крие в нещо доста постоянно срещано и добре познато на всички, а точно - черешата. Оказва се, че след направени проучвания било доказано, че с изразходване на череши можете да намалите пристъпите си с до една трети, което не е малко.

Експериментът траял една година и в него взели присъединяване над 600 пациента с подагра. По три пъти дневно те хапвали порция череши (равнява се на половин чаена чаша или към 10 череши) или изпивали дестилат от череши и утежняванията им намалели с към 35%.

Подаграта основно се свързва с кристализиране на пикочната киселина в ставите, а в състава на черешите има химични субстанции, чието деяние е тъкмо да понижават равнищата на тази киселина в кръвта ни.

 Ядене на череши

В композиция с алопуринол, което е тип лекарство за подагра, случаите с пристъпи на изследваните пациенти намалял до 75%.

Това е едно вкусно и елементарно налично лекарство, друго от нездравословните химии, които медицината ни предлага.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР