Ако стискате уреди за стискане с ръка, или малка топка

...
Ако стискате уреди за стискане с ръка, или малка топка
Коментари Харесай

Свaлете Кръвното С Тези Супер Методи Без Никакви Лекарства

Ако стискате уреди за притискане с ръка, или дребна топка 4 пъти по 2 минути, с минута отмора сред тях, 3 пъти седмично, ще свалите с 13 пункта горната граница и с 8 пункта долната.

Правете йога извършения три пъти седмично. Те смъкват горната граница от 133 на 130, демонстрира изследване в Пенсилвания. Тъй като това не е задоволително, комбинирайте йога с други способи.

Наблегнете на калий Този минерал отпуска кръвоносните съдове, понижава кръвното и противодейства на свиващото деяние на натрия. Идеалното количество е 4700 мг/ден, само че и единствено 750 до 1000 мг над нормалния ви банкет може да смъкна кръвното с 2-3 пункта. Това са 2 банана или 1 картоф, или 1 чаша варен спанак.

Яжте кисело мляко Изследване е посочило, че тези, които поемат над 2% от своите калории под формата на кисело мляко (т.е. повече от 1 кофичка на всеки 3 дни), имат 31% по-малко възможност да развият високо кръвно от тези, които ядат по-малко или не близват. Други млечни артикули също може да оказват помощ.

Проучване демонстрира, че в случай че всеки ден пием сок от цвекло, горната граница се намалява с 10 точки. Не ви харесва сокът от цвекло? Опитайте с листни зеленчуци и други кореноплодни.

Може да си почивате, като гледате обичания си сериал, само че кръвното се повишава с броя на часовете, прекарани пред тв приемника. Опитайте вместо това медитация. Тя намалява кръвното повече от техниките за мускулна релаксация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР