Ако сте влюбени в момента, със сигурност искате да сте

...
Ако сте влюбени в момента, със сигурност искате да сте
Коментари Харесай

Кои зодии ценят пространството във връзките

Ако сте влюбени сега, сигурно желаете да сте колкото се може по-близо до своята половинка и да забравите за пространството във връзките. Близостта е нещо доста значимо, което дефинира силата на привличане сред двамата сътрудници. С времето обаче се получава една бездна и в случай че не се направи изпитание да се резервира пристрастеността, само че може вашите връзки да приключат.

Докато някои хора жадуват за внимание и обич от страна на колегата си, други имат разнообразни стремежи и пространството във връзките е едно от тях. Последните желаят да се развиват като персони и постоянно търсят своето време, когато са във връзка. За тях това да видят по какъв начин връзката се развива може да не им донесе толкоз благополучие, в случай че нямат самостоятелност и персонално пространство.

Те може да обичат сътрудниците си, само че нормално не търсят прочувствена сигурност от спътниците си и пробват да са самостоятелни. Чувстват се по-пълноценни от вътрешната страна и се стремят да се развиват независимо, даже когато са в любовен ангажимент.

Попова и Славена Вътова едвам не попаднаха в челюстите на акули на Малдивите

Според астрологията ето лист на зодиакалните знаци, които ценят пространството във връзките и желаят да има отдалеченост, която ги прави по-щастливи:

Телец

Хората, родени под знака на Телеца, са известни със своите насочени към кариерата и упорити характери. Биковете от зодиака се нуждаят от време, с цел да се впишат, по тази причина постоянно лимитират света към себе си. За тях прекарването на време със себе си е извънредно жизненоважно. Без значение какъв брой са спокойни и какъв брой добре се усещат с някого, те постоянно търсят моменти, в които да бъдат със себе си.

Самотата не ги кара да изпадат в депресивни положения, а в противен случай. Това им дава време за мислене и друг взор към обстановката. Способността посредством пространството във връзките да се намира решение на някой проблем е основно. Понякога точно тази отдалеченост усъвършенства нещата сред двама сътрудници, в случай че те се нуждаят от време, с цел да премислят нещата.

 телец - пространството във връзките

Дева

Девите хора, които обичат рутината и това да вършат нещата по избран метод. За тях спонтанността нарушава целия им график, като в същото време ги изважда от релси. Да останат проведени е това, към което се стремят, по тази причина те постоянно не обичат да се мотаят напразно с колегата си. Те по-скоро биха желали да посветят времето си на образуване и обмисляне на нещата, вместо да го пропилеят, без да вършат нищо.

Ако към момента не са сигурни в бъдещето на връзката, тези хора може да се нуждаят от прочут интервал от време, с цел да премислят нещата. Тогава точно те най-вече ценят пространството във връзките. Без да бъдат притеснявани от никого, те могат да вземат значимите решения. Нещото, което най-вече не понасят, е някой да бъде прекомерно настойчив. Това може да провали всичко. Просто бъдете малко по-търпеливи с този знак и резултатите ще дойдат.

 дева - пространството във връзките

Скорпион

Въпреки че хората с този знак са известни със своята буйна и интензивна обич, те също толкоз желаят време за себе си. В тези моменти те могат да подредят възприятията и мислите си. Когато са в продължителната компания на колегата си, Скорпионите се усещат изгубени и изтощени.

Това е и повода постоянно да търсят по този начин нужното време със себе си, с цел да презаредят вътрешно мозъка и душата си. Затова те ценят толкоз доста пространството във връзките. То може да им даде успокоение и време да създадат значимите крачки напред.

 скорпион - пространството във връзките

Стрелец

Известни със своята обществена, екстровертна и общителна персона, Стрелците не обичат продължителното другарство с сътрудниците си. Прекале дългите и безсмислено от време на време диалози единствено могат да ги отегчат и да ги накарат да се усещат в плен.

Те не обичат прилепчивите сантиментални неща, по тази причина постоянно поддържат здравословни граници с обичания си. Хората от тази зодия не биха имали нищо срещу да отидат за няколко дни с другари или сътрудници на място, където ще са без половинката си. Те одобряват пространството във връзките като нещо потребно и време за отмора. Това не значи, че са безчувствени и не обичат колегата си, в противен случай. Просто те знаят, че пространството във връзката може да има позитивен резултат.

 стрелец - пространството във връзките

Гореспоменатите знаци обичат да остават без сътрудниците си за известно време, с цел да се насладят на малко успокоение. Затова им дайте пространството във връзките, което търсят, с цел да се усещат в сигурност към вас. Разбира се, прекомерната и честа отдалеченост също не оказва помощ, по тази причина е най-добре да се откри салдото, с цел да проработи връзката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР