Защо трябва да получите застраховка за домашен любимец, след като сте се сдобили с нов домашен любимец

...
Ако сте в процес на закупуване или осиновяване на нов
Коментари Харесай

Ако сте в процес на закупуване или осиновяване на нов домашен любимец — или наскоро сте довели у дома нов космат приятел — вероятно вече имате контролен списък, който трябва да попълните . Храната, играчките и новото легло са близо до върха, разбира се. Но има и други, по-скъпи неща, които трябва да се отчетат. Това включва уелнес посещения при местния ветеринарен лекар и ваксинации. Тези други елементи обаче идват с цена. И тази цена само се е увеличила през последните месеци и години.

За щастие застраховката за домашни любимци може да помогне.

В замяна на скромна такса към доставчика собствениците могат да си осигурят покритие за широк набор от медицински нужди и лечения. Това може да защити както банковата сметка на собственика, така и покритото куче или котка. Но има и други, също толкова важни причини, поради които собствениците трябва да си осигурят план за застраховка за домашни любимци, след като се сдобият с нов домашен любимец.

Започнете с получаване на безплатна оферта за застраховка за домашни любимци тук сега, за да видите колко би струвало.

Защо трябва да получите застраховка за домашни любимци, след като си вземете нов домашен любимец

Ето три причини, поради които собствениците трябва силно да обмислят застраховка за домашни любимци, след като си вземат нов домашен любимец.

Ще бъде по-малко скъпо

Собствениците никога няма да плащат по-малко за полица, отколкото когато домашният им любимец е млад и здрав. Просто казано: Младите и здрави домашни любимци по своята същност са по-малко рискови за застраховане. Тази сигурност ще бъде отразена в по-ниски премии за собственика. Това важи за кученца и котенца, но все още е приложимо за тези, които наскоро са взели у дома по-възрастни домашни любимци.

Ако действате сега, ще заключите по-ниска ставка, отколкото бихте имали, ако чакахте далечна точка в бъдещето. Колкото по-дълго чакате, толкова повече ще платите, така че започнете от първата седмица и започнете да се възползвате от възстановяването възможно най-скоро.

Вземете оферта за застраховка за домашен любимец за 30 секунди тук сега, за да научите повече.< /p>

Ще имате повече опции за покритие

Доставчиците на застраховки за домашни любимци няма да покриват съществуващи медицински състояния, които кандидатите може да имат. Вместо това те ще осигурят покритие за тези проблеми, след като са излекувани - или ще променят покритието, което предоставят, за да ги изключат напълно. Но ако действате незабавно, преди да възникнат тези проблеми, ще бъдете покрити и готови за работа.

За да извлечете наистина най-голяма полза от плана за застраховка за домашни любимци, ще искате да увеличите максимално възможностите за покритие на вашия домашен любимец. Ако изчакате и възникнат предварителни условия (а те със сигурност ще се появят за избрани породи котки и кучета), тогава полица просто няма да бъде толкова изгодна, колкото би била, ако сте кандидатствали, след като сте довели новия си домашен любимец у дома за първи път .

Въвеждането отнема време

Застраховката за домашни любимци не е трудна за работа и не е трудно да получите одобрение. Но ще отнеме известно време, за да бъде изправен и използваем. Така че собствениците, които очакват, че имат нужда от него, не трябва да чакат, докато домашният им любимец се разболее, за да кандидатстват. Всички доставчици на застраховки за домашни любимци имат своя собствена версия на задължителен период на изчакване, преди да влезе в сила покритието. Това е времето между одобрението на вашето заявление и момента, в който действително можете да започнете да подавате искове, за да получите възстановяване. Застрахователните компании за домашни любимци няма да спазват последното, докато не изтече този период.

Тогава има смисъл да кандидатствате за полица рано, когато периодът на изчакване няма да бъде труден за завършване. След като приключите, ще бъдете в най-добра позиция да започнете да използвате застраховката и да подавате искове.

Проверете тук сега цените на застраховката за домашни любимци, за да научите повече.

Долната линия

Застраховката за домашни любимци може да бъде ценна за котки и кучета от всички възрасти и породи. Но собствениците вероятно никога няма да си осигурят по-добра комбинация от цена и покритие, отколкото след като се приберат у дома с новия си домашен любимец. Като кандидатстват, когато техният домашен любимец е още млад и здрав, те значително ще подобрят шансовете си за получаване на цялостно покритие на разумна цена — и по-лесно ще завършат задължителния период на изчакване, отколкото биха имали, ако бяха отложили, докато възникне спешен случай.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР